Денят ще донесе романтична изненада на една от зодиите, друга

...
Денят ще донесе романтична изненада на една от зодиите, друга
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Денят ще донесе сантиментална изненада на една от зодиите, друга ще стартира нова работа, която ще съвпадне с заниманието й, а трета ще реши с един замах лични проблеми.

Ето каква вещаят звездите за през днешния ден: 

Овен
Овните за този ден би трябвало да си плануват тиха класическа вечер в фамилията. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря, както и да погледат преди сън забавен филм. Страсти не се плануват, само че за сметка на това ще получите не дребна доза душевна топлина.

Телец

Днес обръщайте внимание на тънкостите в държанието на своя обичан човек. Те ще Ви опишат доста неща, и то - напълно разнообразни от това, което ще Ви се споделя в прав текст. Затова през днешния ден може да стигнете до потресаващи заключения от държанието на Вашата половинка. Само не се увличайте.
 

Близнаци

Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.
 

Рак

Нарасналата Ви сила, храброст и убеденост в личните сили, ще Ви оказват помощ да приведете своите градивни хрумвания в деяние, когато става въпрос за професионалната работа и бизнеса. Физическата работа и заниманията със спорт ще подобрят Вашето самочувствие и ще Ви донесат задоволство. Хубав ден за сантиментални взаимоотношения и обич.
 

Лъв

Когато прекомерно дълго и с напрежение се стремите към реализиране на някаква цел, то се подлагате на риск да изпитате изключителна отмалялост, и да се лишите от удоволствието от реализирането и. Днес би трябвало да поработите над салдото на своята сила. Не се хващайте за всяака оказала се опция. Поемайте единствено това, което е по силите Ви, и избягвайте всичко, което би провокирало ненужно напрежение. Захващайте се единствено с това, с което ще можете да се справите. При това състояние, когато стигнете горе „ на превала ”, ще имате маса време и сили, с цел да изпитате наслаждение от откриващата се панорама.
 

Дева

Днес салдото сред сърцето и разсъдъка Ви е нарушен. Възможно е, да чувствате доста повече, в сравнение с мислите, и в случай че не деянията нерешителност, това може да докара до неразумения. Емоциите блестящо обагрят държанието на хората с буйна сила, и може да Ви се стори, че хората не приказват това, което мислят в реалност. Обезателно отложете сериозните решения за времето, когато ще сте в положение да оценявате обстоятелствата тъкмо и безстрастно.
 

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.
 

Скорпион

Усещате, че през днешния ден виталните Ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате ” вътрешно. Прекрасната Ви вътрешен глас ще Ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами.
 

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!
 

Козирог

Днес звездите не Ви предлагат да злоупотребявате с алкохола, изключително в наличието на своя обичан човек, и без значение от неговото държание. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за съответна реакция на дейностите на своята половинка, което може да провокира голям брой недоразумения.
 

Водолей

Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, единствено вечер в компанията на обичания човек. Днес ще имате опция да съчетаете всичко това. Има възможност да получите покана от свои общи другари, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла другарска конюнктура.
 

Риби

Ако през днешния ден започнете да въвеждате порядък в своята архива, обезателно ще намерите нещо любопитно и от дълго време забравено, което ще Ви подсети за Вашия някогашен обичан човек, или за началото на отнощенията Ви с Вашия настоящ обичан. Затова в случай че не се боите да си спомняте, захващайте се!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР