Денят ще донесе финансова печалба на една от зодиите, друга

...
Денят ще донесе финансова печалба на една от зодиите, друга
Коментари Харесай

Дева: Потърсете нови съюзници и влиятелни покровители

Денят ще донесе финансова облага на една от зодиите, друга ще преоткрие любовта, а трета ще получи покачване в службата.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен
Овните за този ден би трябвало да си плануват тиха класическа вечер в фамилията. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря, както и да погледат преди сън забавен филм. Страсти не се плануват, само че за сметка на това ще получите не дребна доза душевна топлина.

Телец

Личните Ви проблеми ще правят отстъпка на назад във времето, а това доста ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им опция да знаят, по какъв начин стоят нещата при Вас. Сега е доста значимо да поддържате връзка със фамилията, и по тази причина се старайте да поддържате връзка с колкото се може повече на брой родственици. Ще дадете доста значим принос за живота им, а Вашето обаяние, разум и възприятие за комизъм, доста ще издигнат тяхното въодушевление.
 

Близнаци

Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....
 

Рак

Днес би трябвало да сте подготвени за рецензия. Предстои Ви да чуете не малко неприятни забележки. Ръководството е настроено към Вас напълно не благосклонно, тъй че не би трябвало да се впечатлявате, че всички Ваши неточности ще бъдат видяни и оценени, а някои от тях може да повлекат след себе си и съществено финансово наказване. Затова пък в връзките с околните проблем няма да има: през днешния ден ще се наслаждавате на всяка минутка, прекарана в компанията ма скъпите хора. Това е отличен ден за развлечения, разходки и деен отдих.
 

Лъв

Днес умеенето да се намесвате в непознати работи навреме, въпреки и не изключително тактично, ще Ви е доста належащо. Съвсем не би било добре, в случай че през днешния ден не извършите всичко, което зависи от Вас: да помагате, подкрепяте, увещавате, помирявате.... Разбира се, подобен ден напълно не би могло да бъде наименуван лек и елементарен, и вечерта ще почувствате, че силите Ви са на лимита. Само че възприятието за изпълнен дълг ще помогне да запазите положителното си въодушевление. Не очаквайте незабавна компенсация за свършеното през днешния ден. Тя ще пристигна малко по-късно, и ще се окаже много непредвидена.
 

Дева

Това е ден, в който може да се концентрирайте в търсене на нови съдружници и авторитетни настойници. Ще съумеете да намерте съидейници дори и там, където в никакъв случай не ги е имало. Много добре ще минат деловите договаряния, а и ще съумеете да постигнете преференциални условия за съдействие. Ако планирате да промените работата си, постарайте да се срещнете с евентуалния шеф точно през този ден. Няма сериозна опасност за душевния Ви комфорт. Емоционалният декор се отличава със непоклатимост, а и връзките с близките се подреждат доста добре.
 

Везни

Двама от Вашите познати са свързани с някаква загадка, и през днешния ден това ще съставлява за Вас необикновен интерес. Възможно е тяхното запознанство да носи професионален или другарски темперамент и по тази причина където и да идете, дръжте ушите и очите си отворени. Ако можете да съедините точките в картинката и да извършите рационални догатки, ще бъдете в положение да разрешите тази мистерия. Забавлявайте се и не се опасявайте да здравословна доза пъчене. Ако вярно разиграете своите карти, това ще Ви донесе победа.
 

Скорпион

Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.
 

Стрелец

В паниката дребните елементи витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги наблюдавате. Няма защо да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв учредителен проект, безусловно ще съумеете! Гонят Ви крайни периоди, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да предизвика някои неприятности, в случай че не сте задоволително внимателни. Като се има поради общото Ви положение, би могло да приемете две разнообразни оферти за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и двете и да се усамотите, с цел да си отпочинете и да се реорганизирате.
 

Козирог

Отличен ден за уединена работа, и за деликатна и обстойна подготовка за решение на значима задача. Звездите не Ви поучават прекомерно интензивно да се стремите да сте на напред във времето, да постъпите на нова служба или да разкривате своите секрети. Ако се включвате в някакъв следващ стадий на работа, не е за препоръчване да афиширате своето присъединяване в някакви други планове или мероприятия. Да постигнете замислената цел, ще Ви оказват помощ хора от надалеч. Дистанционното другарство с сътрудници или началството( да вземем за пример по електронната поща), може да стане по-приемливо, в сравнение с непостедствения контакт „ очи в очи ”.
 

Водолей

На всички в близост дълго сте разказвали, че се каните да измененията доста неща в живота си – не е учудващо, че те стартират да се интересуват, за какво досега нищо не се случва. Преди да стартират сплетните, използвайте своите благоприятни условия и си изяснете, какъв брой пари ще са Ви нужни, с цел да реализирате своите проекти. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става нормално, само че въпреки всичко се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкоз повече са премиите. Семейните отговорности може да Ви се сторят непотребни, само че в случай че се заемет с тях, ще откриете за себе си доста нови и забавни неща.
 

Риби

Ще се наложи да се повълнувате: звездите като че ли ще Ви ревизират за устойчивост и честност към взетите решения. Колкото и огромен да е съблазъна, не отстъпвайте от своите правила: отклонението от поетия път при всички положения ще бъде неточност. Погрижете се за личното си здраве. Използвайте ефикасните способи на националната медицина и аромотерапията. Планирайте нещата си по този начин, че да съумеете да приключите с най-сложните си задания доникъде на деня.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР