Денят няма да е пълноценен, ако не попаднем за пореден

...
Денят няма да е пълноценен, ако не попаднем за пореден
Коментари Харесай

Ким Кардашян с пореден брутален фотошоп гаф

Денят няма да е пълностоен, в случай че не попаднем за следващ път на жесток фотошоп гаф от страна на семейство. Този път на прицел е точно Ким (изненадани ли сте въобще?). Феновете я упрекнаха в това, че е коригирала трапецовидния си мускул на скорошна фотография, на която се хлажда в басейна, рекламирайки новата си линия слушалки.

За да изясни обстановката, потребителка в TikTok обясни всичко към хипотетичния фотошоп и съпостави фотографията с видеоклип, който Ким разгласява в същия пост, който явно не е обработен.

 2375829

Това не е първият път, когато Ким е упреквана в потребление на фотошоп. Наскоро почитатели я упрекнаха, че е фотошопирала челюстта на Пийт Дейвидсън, на фотография от интервала на тяхната връзка.

Тя отговори на обвиняванията и изясни, че челюстта му наподобява по този метод, тъй като фотографията е направена по време на диалог, в който той се смее.

Ким е много сензитивна, когато става въпрос за фотошоп! Но това си има разумно пояснение. През годините Ким нееднократно се е излагала обществено със своите нелепи корекции върху разнообразни фотоси. Един oт най-емблематичнитe случаи бе, кoгато Ким фотошопира лицето на Тру върху това на Сторми. Но тук действието е целесъобразно, защото го е направила по молба на Кайли, която не желала изображения на щерка ѝ да циркулират в мрежата в този миг.

 2375830

Други пъти сме виждали един от двата крайници на Ким извънредно втален.

 2375828

Преди време фотошоп гаф снабди Ким с 6 пръста на лявото ходило. Какво пък - толкоз повече, толкоз повече! В други случаи Ким коригираше лицата на личните си деца, което мнозина сметнаха за прекомерно извънредно.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР