Денят на влюбените е основното време за изразяване на чувства.

...
Денят на влюбените е основното време за изразяване на чувства.
Коментари Харесай

Зодиакалният знак, който ВИНАГИ има късмет в ЛЮБОВТА

Денят на влюбените е главното време за изложение на усеща. Мнозина имат вяра, че когато става въпрос за обич, звездите са от огромно значение. Но кой е най-големият късметлия измежду зодиакалните знаци, когато става въпрос за романтика? Астролози проучват репутацията на всеки знак във връзката, с цел да открият кого Венера облагодетелства най-вече.

Те споделят, че всеки знак има друг метод към любовта - лоялен или отчужден, сантиментален или подигравателен. Всеки знак има своя личен съвършен сътрудник, само че за някои е доста по-лесно да основават и по-късно да поддържат връзки.

Според тях всички зодиакални знаци имат лично схващане за любовта и романтиката. Например, водните знаци са безнадеждни романтици, Ракът, Скорпионът и Рибите са знаци, които просто обичат да обичат и не обичат да са сами.

Въздушните знаци са интелектуалци. Близнаци, Везни и Водолей мислят за любовта като за идея. Те могат да бъдат лоялни и предани, само че могат да наподобяват прочувствено отдалечени.

Огнените знаци пък са носочени към физическа обич. Овенът, Лъвът и Стрелецът обичат да се движат бързо и да се усещат живи. Техният любовен жанр е натоварен и може да завърши на мига.

Земните знаци пазят хората в сърцата си. Телецът, Девата и Козирогът са постоянни, твърди знаци, които избират обич, която трае и продължава дълго.

Но астролозите считат, че тези знаци са безапелационен любимец на Венера. Разберете кои зодиакалните знаци са с максимален шанс в любовта в нашата изложба:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР