Денят на влюбените, 14 февруари, може и да е след

...
Денят на влюбените, 14 февруари, може и да е след
Коментари Харесай

Св. Валентин подрани: Мъжът до Преслава ѝ подари романтична почивка в Истанбул!

Денят на влюбените, 14 февруари, може и да е след повече от 2 седмици, само че в последна сметка няма нищо по-хубаво от подранилите дарове! На подобен се радва поп-фолк певицата Преслава, която се любува на модерния ориенталски искра на Истанбул. 

Виж още: Ето я и бременната Цвети! Половинката на Криско за бременността, пола на бебето и термина

Певицата е в Истанбул със своя обичан, Павел, като двамата се радват на лукса на един от най-известните хотели там. От story-тата ѝ пък разбираме, че тя се е възползвала и от фитнеса на хотела и не пропуща подготовка, макар че е на отмора. 

Виж още: Куп събития към пълнолетната Сузанита: Певицата си постави силикон, срещна гаджето с родителите

Преслава споделя още фрагменти от някои от най-известните забележителности на Истанбул като кулата Галата, както и българската черква Св. Стефан. Под фотосите певицата събира похвали, като част от тях са от колежките ѝ Малина, Андреа, Софи Маринова, Ивелина Колева, Теди Александрова.

Виж още: Внучката на Малина е нейно копие, певицата по-щастлива от всеки път

Със сигурност обаче Преслава не може да се наслаждения на Истанбул в цялостния му искра, защото доста от забележителностите са затворени поради разпространяването на COVID-19. Ресторантите и заведенията също не работят, а доставят храна единствено за домовете.

Изображение: https://www.instagram.com/preslava_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР