Денят на Свети Валентин е след една седмица, да, остава

...
Денят на Свети Валентин е след една седмица, да, остава
Коментари Харесай

Amazon продава кошница за £10 за Свети Валентин, която включва вино и луксозни шоколадови бонбони

Денят на Свети Валентин е след една седмица, да, остава единствено една седмица, тъй че в случай че към момента не сте се сдобили с идеалния подарък за вашата по-добра половина, ще желаете да си обуете кънките. Но не се паникьосвайте, тъй като ние ви покриваме.

Няма значение на какъв стадий се намирате във връзката си, стига виното и шоколадът да се харесват, значи вървите да харесате тази кошница за розе вино и шоколад, която в този момент е намаляла до £9,99 в Amazon от £18,99.

Симпатичната дребна кошница за дарове включва две бутилки вино Rosé, шоколад Lindt Lindor, Forrero Rocher и първокласни шоколадови бисквити. С толкоз доста разкош в една кутия, какво не обичате?

Това е идеалното лакомство освен за обичан човек този Свети Валентин, това е нещо, на което можете да се насладите дружно, идеално е и като подарък за Свети Валентин, тъй че за какво да не почерпите специфичен другар? Ако търсите подарък за рожден ден за някой, който обича вино и шоколад, това е съвършен подарък. По-важното е,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР