Денят на София е! Вече 142 години столицата ни е

...
Денят на София е! Вече 142 години столицата ни е
Коментари Харесай

Пеканов сподели как може София да се развива по-добре

Денят на София е! Вече 142 години столицата ни е стопански, културен и прочувствен център на страната. Следвайки девиза си, София пораства, само че не старее. Това съобщи вицепремиерът от европейската политика Атанас Пеканов по случай празника на София през днешния ден.

" Големият град постоянно е изправен пред тежки за решение проблеми, обусловени от стила на живот, който изисква по-високо равнище на съгласуваност и кооперация. Като всяка столица може да бъде мотор на претовареност, нововъведения и благополучие или източник на компликации и беднотия, в случай че не е проектирана добре и не се ползват верните обществени политики. За да се развива като резистентен и съвременен град, София би трябвало да търси допустимо най-бързи, постоянно смели и постоянно амбициозни решения. И единствено с тях ще реализираме мечтаната смяна ", отбелязва той в собствен фейсбук профил.

" Отвъд своите кардинални проблеми, обичаната ни София остава град, цялостен с прелестни хора, динамичност и плевел живот. Моят град, в който съм благополучен. Честит празник на софиянци! ", споделя още Пеканов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР