Денят на отворените в президентството привлече много гости, сред които

...
Денят на отворените в президентството привлече много гости, сред които
Коментари Харесай

Деца седнаха в стола на президента в деня на отворени врати на Дондуков 2


Денят на отворените в президентството притегли доста посетители, измежду които деца, които с наслада се редуваха да сядат на стола на президента и да се снимат с него. Президентът Румен Радев посрещна персонално първите посетители в Гербовата зала на " Дондуков " 2 и им изясни, че тук приема делегации от най-високо равнище и държавни глави, както и че в тази зала се връчват ордени. Той сподели и залата, в която заседава Консултативният съвет по национална сигурност.

Събитието е част от самодейността Европейски дни на наследството – 2017 година

В празничния неделен ден, в който се отбелязва религиозният празник " Вяра, Надежда, Любов " и също така е Ден на София, пред постройката на президентството се изви опашка от любопитни жители.

" В този ден, който ни зарежда с доста религия, вяра и обич, за мен и моя екип е наслаждение да ви посрещна в президентската институция и да ви срещнем с неповторимия интериор на тази постройка и главните функционалности на президента ", обърна се Радев към посетителите.

Вицепрезидентът Илияна Йотова посрещна група студенти от Университета по библиотекознание и осведомителни технологии (УБИТ), ръководени от проф. доктор Мариела Модева. Те са разговаряли с вицепрезидента по настоящи тематики, свързани с работата на вицепрезидента, както и по тематики, представляващи интерес за бъдещите бакалаври, се показва в известието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР