Денят на майката е почитан празник в САЩ. Той се

...
Денят на майката е почитан празник в САЩ. Той се
Коментари Харесай

Поводът, който събра всички любими жени на Том Брейди на едно място

Денят на майката е уважаван празник в Съединени американски щати. Той се отбелязва през втората неделя на месец май. И по мотива доста известни персони се включиха в обществените мрежи, с цел да споделят фотоси, мемоари и сърдечни пожелания към най-близките дами до себе си, показавайки по този метод любовта и уважението си към тях.
 Верни ли са изказванията, че Рийз Уидърспун и Том Брейди са дружно
Верни ли са слуховете за Рийз Уидърспун и Том Брейди

И двамата са свободни

В това число бе и някогашната спортна звезда Том Брейди. Той не пропусна да уважи празника и за задачата събра всички значими дами в живота си на едно място - посредством поредност от общи фотоси, които разгласява в Instagram.

На тях виждаме Брейди дружно с двете си някогашни съпруги и децата - Жизел Бюндхен, майка на Вивиан (10) и Бенджамин (13) и Бриджит Мойнахан, майка Джон Едуард Томас (15). На фрагментите всички театралничат усмихнати и наподобяват в изцяло хармонични връзки между тях, макар несъгласията и разделите.

" Честит Ден на майките - на всички тези невероятни дами, които са ни дарили с толкоз доста през живота си ", написа към фрагментите Брейди. " Благодаря на всички вас за любовта и добротата и за това, че давате подобен необикновен образец на нашите деца ".

Наред със фотосите на 42-годишната Бюндхен и 52-годишната Мойнахан, Том не пропусна да показа и фотография, на която театралничи със своята майка Галин.

Брейди и Бюндхен завършиха развода си на 28 октомври след 13 години брак. Въпреки раздялата те се споразумяха за взаимно настойничество над децата и подчертаха, че няма да ги лишат от любовта и грижите, които заслужават.
 Какво се случва с Жизел Бюндхен шест месеца след раздялата с Том Брейди
Шест месеца след раздялата с Том Брейди - какво се случва с Жизел Бюндхен

Моделът има какво да ни каже

Брейди неведнъж е споделял обществено, че макар края на брака си, продължава да е " в действителност фокусиран " върху това да се грижи за фамилията си и за сигурност на децата си.

" Всички ние имаме своите неповторими провокации в живота. И вършим най-хубавото, на което сме способни. Имам невероятни родители, които постоянно са ме учили на верните решения. Искам, сходно на тях, да бъда страховит татко за децата си ", споделя още Том, представен от People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР