Денят на майката е идеалното време да поглезите жените, които

...
Денят на майката е идеалното време да поглезите жените, които
Коментари Харесай

Отидох в The White Company, Jo Malone, M&S и други, за да намеря най-добрите подаръци за Деня на майката

Денят на майката е идеалното време да поглезите дамите, които значат най-вече за вас, без значение дали това е майка, баба, вуйна или другарка, която е станала майка. Въпреки че картичката за Деня на майката е прелестен жест, може да желаете да отидете една крачка напред тази година и да им дадете подарък.

За мен има няколко основни магазина, към които се отправям постоянно, когато желая да намеря прелестен подарък, тъй че в задачата да намеря най-хубавите дарове за Деня на майката през 2024 година отидох в The White Company, Le Creuset, Neom, Jo Malone, John Lewis и Marks & Spencer. С огромно многообразие от артикули за дома и хубост, които да дават отговор на всички типове персони и усети, заредени в тези магазини, знаех, че би трябвало да се натъкна на богатство или две и не бях отчаян.

Всички магазини, в които отидох, бяха изложени с нови сбирки от пролетни продукти, което направи в действителност сложна работа да се стесни, само че имаше няколко продукта, които се откроиха. Няколко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР