Денят на любовта е все по-близо. През последните години Св.

...
Денят на любовта е все по-близо. През последните години Св.
Коментари Харесай

Топ 3 подаръци за Св. Валентин

Денят на любовта е все по-близо. През последните години Св. Валентин се наложи у нас като един от най-популярните празници, взаимствани от западната просвета. На 14 февруари и тази година хиляди двойки ще отпразнуват своята връзка, давайки си дарове в знак на взаимна обич и съгласие.

Можем ли обаче да подарим нещо, от което връзката да завоюва повече нови преживявания и здраве? Ето нашите оферти:
Карта за фитнес. Спортът е здраве, а когато споделяме фитнес заниманията с половинката, прекарването е още по-вълнуващо и забавно. Така построяваме по-добра връзка и връзки, оказваме помощ си за постигането на напредък и си даваме мотивация. Ако желаете да посещавате и СПА, ви предлагаме акцията на Pulse “1=2 ”. До 26.02 от веригата дават опция за закупуване на диамантена карта, към която да получите спомагателна карта за ваш непосредствен като подарък – изцяло гратис. Повече може да разберете тук: pulsefit.bg/news/1=2 Масаж. Този тип процедура има потвърдена изгода както от здравословен, по този начин и от психически аспект. Масажите биват екзотични, антицелулитни, обичайни, спортни и доста други – изборът е напълно ваш. Веригата Marina Spa предлага акция “масаж по желание плюс втори с 50% отстъпка ”, като промоцията е годна до 19.02. СПА уикенд. Събота и неделя са дните, в които двойките имат шанса да прекарат най-вече време дружно. Защо да останете в града, в случай че може да посетите ново място и да се насладите на спа релакс, първокласно настаняване и интернационална кухня? Съвсем скоро порти отвори петзвездният Grand Hotel Therme, който се намира в с. Баня. Тук може да разпуснете във външен и вътрешен термален басейн, да се разноските из природата и да вкусите десетките кулинарни изкушения, приготвени особено за вас от сертифицирани началник готвачи. Повече може да разберете на страницата grandhotel.bg/grand-hotel-terme
Св. Валентин е напълно скоро, по тази причина побързайте и зарадвайте своята половинка с нещо друго и ползотворно. Направете своя избор измежду тези 3 оферти, а в случай че желаете да сте сигурни, че ще зарадвате обичания си човек оптимално, може да се възползвате от целия ни лист. Любовта е за двама, споделете я по най-хубавия метод.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР