Денят на жената“ се празнува вече повече от 100 години,

...
Денят на жената“ се празнува вече повече от 100 години,
Коментари Харесай

Съвети от астролога: Какво очакват жените за 8 – ми март според техния темперамент

„ Денят на дамата “ се чества към този момент повече от 100 години, само че към момента има някои задръжки по отношение на него. 

Наближи ли 8-ми Март, обаче всяка жена изпитва едно леко трепетно любознание. Дали сътрудникът и/ или фамилията ще се сети за този празник, или ще премине като елементарен работен ден?!  Какъвто и да е мотивът всеки обича вниманието, въпреки, че за всеки знак то има друга багра. Скъпи мъже, вижте главните характерности за всеки знак с цел да можете да с лекост да зарадвате своя сътрудник. Описанията важат за хора със безоблачен знак и/или стелиум (2 или 3 персонални планети и/или асцендент) в същия знак.

ОВЕН

Жените овни не се разграничават по характер и държание доста от мъжете. Те са решителни, смели и са изцяло наясно какво желаят. Тази жена сама си отваря вратата, сама си стопира такси и сама може да се пази. Дори и да срещнете жена, която пръв взор да ви се коства като благо котенце, пробвайте се да я поставите на тясно или да вземете решение вместо нея и ще срещнете твърдия и безапелационен отпор. Жените овни са привикнали да управляват събитията и затова не обичат изненадите. Колкото и автентично и ексцентрично да ви се коства вашето предложение дамата овен няма да го оцени в случай че не е авансово наясно с него. Тя не е изключително сантиментално настроена и подарък под форма на сърца няма да я впечатли въобще. Тя обича честността и почита смелостта. За да зарадвате своята половинка овен за празника най-добре и покажете своето почитание. Дори и да пропуснете цветята не е проблем, стига да и засвидетелствате самопризнание за грижите и напъните, които поставя за вашето семейство. Поканете вашата жена овен на ресторант и си поговорете почтено и намерено. Това тя ще оцени високо.

ТЕЛЕЦ

Жената Телец, работи постепенно и систематично. Тя не обича да бърза, а пришпорването единствено я изнервя. Всичко се възнамерява авансово и се извършва малко по малко без да се бърза. Всяка смяна в проекта нервира телеца. Те не са хора което се оправят добре с импровизациите и се усещат доста несигурни в случай че би трябвало да вземат даже и дребни решения без да са ги обмислили. Като характерен представител на своя знак дамата телец е обвързвана мощно с материята. Тя обича красивите облекла, комфортните мебели, вкусната храна и скъпите бижута. Всичко това я кара да се усеща сигурна и предпазена. За своята дама телец е добре да заложите на първокласен подарък. Например прекрасен парфюм или козметика. Телците обичат практичните дарове (но не си мислете за тенджера, в случай че не желаете да пострадате) по тази причина ще се зарадва на подаръчен ваучер от магазин за облекла, чанти или обувки. Разбира се не пропускайте и цвете. Ако купите прекомерно огромен букет вашата жена телец ще каже, че сте прекомерно разхитителен с парите, само че няколко лаленца ще я зарадват.

БЛИЗНАЦИ

Жената близнаци е родственик напразно. Тя обича измененията и не може да живее в застой и рутина. Ако и се наложи да стои затворена в къщи след време ще видите по какъв начин душата и се прекършва. Тази жена има потребност от непрекъснати интелектуални тласъци. За нея информацията и разнообразието са като въздуха. Затова в случай че желаете да зарадвате своята половинка Близнак заложете на нещо нетрадиционно. Заведете я на концерт, баскетболен мач, църковна проповед или семинар по цветарство и тя ще е удовлетворена. Важно е нейния мозък да има храна за размисъл. Не си и помисляйте да оставате в къщи. Това тя няма да ви го елементарни даже и на сте и подготвили стрийптиз стратегия. Близнаците имат потребност от доста хора към себе си. От тях те черпят ентусиазъм и хрумвания. На колкото и шумно място да отидете тя ще е удовлетворена. Важно е прекарването, което ще и донесе доста страсти. Ако въпреки всичко сте решили да и извършите подарък то помислете да я запишете на кякакъв курс или семинар. В краен случай може книга.

РАК

Раците са най-емоционалния знак на зодиака. Жените раци са знак на майчинството и грижата за близките. Тя бди непрекъснато над своите близки, съседи и даже сътрудници. Винаги може да разчитате на дамата рак да ви успокои и да ви направи най-вкусната пилешка чорба. Тя в никакъв случай няма да си признае, само че чака да получи висока оценка за всички старания и грижи, които поставя са своето семейство. Тя не желае скъпи дарове или показни прояви на благодарност, само че чака да чуе благи и откровени думи споделени от сърце. Очаква жестове на съпричастност и прочувствена непосредственост без която мъчно може да живее. За празника е ненужно да мислите за ресторант или различен тип атракция. Рака се усеща най-добре вкъщи. Приберете се по-рано от работа. Почистете дома. Сложете красиви цветя във вазата и сгответе хубава вечеря. Нека децата създадат картичка за мама и вашата жена рак ще е на седмото небе.

ЛЪВ

Жените лъвове са същински царици. Те се движат с достойнство и царствена външност даже и да са на полето. Никой и нищо не биха могли да разклатят тяхното самочувствие. Те са наясно кои са и не биха приели нищо по-малко от това което им се поставя. Жените лъвове ръководят своето фамилно царство като ловък диригент с къси и ясни команди на които рядко някой смее да се опълчи. Въпреки домашните грижи обаче дамата лъв в никакъв случай не престава да бъде същинска дама. Никога няма да я видите със сплескан спортен екип с петна от пюре, а даже и стопанка тя постоянно ще има изрядна прическа. Жените лъвове обичат лукса и бясъка. За тях стилът и качеството са доста значими и не биха се поколебали да купят нещо единствено тъй като е марково. Това демонстрира избран обществен статус.  Тази година осми март е понеделник, само че не очаквайте единствено за това  вашата жена ще желае да остане в къщи. Празнуването измежду отбрано общество доста ще зарадва вашата половинка. Сега откакто към този момент заведенията за хранене работят тя няма да одобри никакви извинения за това, че не сте я завели накъде. Изберете първокласен ресторант и купете красиво украшение. Няма да сбъркате.

ДЕВА

Жените деви са кротки и даже свенливи. Те основават чувството, че за тях само работата има значение. В къщи се трудят също по този начин неуморно както на работното място. Те приказват единствено за графици, задължения и задания. Това ги кара да се усещат сигурни, тъй като държат нещата под надзор. Чувствата за тях са нещо комплицирано и комплицирано. Не, че нямат такива, само че мъчно ги схващат, тъй като те не подлежат на ръководство. По тази причина те рядко ще показват намерено своите потребности и стремежи вследствие на което хората постоянно ги подценяват. Ако пропуснете да честитите празника на своята брачна половинка Дева, тя няма да каже нищо (освен в случай че няма луна в Овен или Скорпион) само че може да бъдете сигурни, че вътрешно ще страда доста. Вашата жена дева прави извънредно доста работа като работи безшумно и без да притегля много  внимание. Ако не и покажете, че го оценявате тя ще стаи вътрешна засегнатост, а след време това е се трансформира в мъка и ненавист. Затова изберете прекрасен удобен подарък и непоказен букет и кажете на вашата дева, че и благодарите за всичко което прави за вас и цялото семейство.

ВЕЗНИ

Жените Везни са типични представителки на очарователната Венера. Те носят хармонията и хубостта в себе си. Като същински дами, те слушат деликатно и вършат всичко с прелест и финес. Жените везни не обичат разногласията и споровете. Повишаването на звук е демонстрация на неприятен усет и мощно ги разстройва. У дома основават лека и доброжелателна атмосфера, където всеки член на фамилията може да получи поддръжка и схващане. Но не си мислете, че можете да се възползвате от тях. Те са наясно със своите качества и както почитат близките, по този начин държат да получат и полагащото им се положително отношение. Затова скъпи мъже, в случай че желаете естетика и приятна домашна конюнктура, както и благ и деликатен сътрудник помислете за освен това от един зюмбюл. Вашата жена ще се зарадва на подарък обвързван с хубостта. Вземете и подаръчен ваучер за козметични процедури, коафьор или от магазин за елегантно облекло. Вечерта я зарадвайте с уютна вечеря в дребен бутиков ресторант където може да и разкажете какъв брой е прелестна.

СКОРПИОН

За хората родени под знака на Скорпиона се носят доста митове. Причината за това е може би обстоятелството, че те са много потайни и мъчно се доверяват. Може да имате доста бъбрива другарка скорпион и да сте сигурни, че я познавате добре, само че в реалност доста се заблуждавате. Истинското си лице скорпиона разкрива пред малко на брой. Жената скорпион е мощна и самостоятелна. На пръв взор наподобява, че тя няма потребност от никого. Прекрасно се оправя и сама във всяка обстановка. Тя показва студен разум и прозорливост, само че в сърцето и кипят дълбоки, само че скрити усеща и страсти. Ако вашата брачна половинка е скорпион евентуално сте специфичен щом ви е позволила до себе си. Значи повече от всеки различен знаете по какъв начин да докоснете сърцето и. Във всеки случай даже и не си помисляйте да я пренебрегнете. Ако желаете да избегнете нуклеарна детонация, която да раздруса радикално вашия нравствен мир, измислете нещо с което да засвидетелствате  своето почитание. Не е належащо да е нещо скъпо или пък екстравагантно. Тя няма потребност от показност и шумни демонстрации на усеща, само че не понася клишетата. Тя е неповторима и би трябвало да измислите доста персонален метод към нея.

СТРЕЛЕЦ

Жената Стрелец е доста свободолюбива. Най-страшното нещо за нея е да потъне в скучната рутина на домашното всекидневие. Каквито и задължения да има свързани със фамилията, тя гневно ще се бори са своето право да има личен живот. Тя има потребност от придвижване и другари както от въздуха. Що се отнася до празниците, то за стрелците това са просто повече свободни дни за забавление. Жената Стрелец евентуално ще пропусне по кое време тъкмо е 8-ми март тази година. За нея това е ден като ден и тя не схваща за какво е цялата тази шумотевица. Най-вероятно вашата брачна половинка от дълго време ви е посочила, че не държи на тези неща. Стрелците са доста надалеч от всевъзможни прочувствени безредици в случай, че има толкоз по-интересни неща. Затова не се ангажирайте с цветя и дарове – вашата брачна половинка надали ще им обърне внимание. Ваучер за бензин или нова винетка биха я зарадвали повече. Ако в действителност желаете да ощастливите своята половинка помислете за някакво странствуване или премеждие. Не е належащо да я водите на Малдивите, само че в случай че имате опция да организирате един дълъг уикенд и да откъснете вашата жена от ежедневните и отговорности ще я извършите безпределно щастлива. Пътуването я зарежда с доста сила и положително въодушевление.

КОЗИРОГ

Емоциите и показните жестове не са измежду ползите на козирога. Тези хора са консервативни и държат на сигурността и рутината. Тя им дава успокоение и убеденост в този плевел живот. Жените козирози не се набиват на очи. Никога няма да ги видите с крещящи облекла или грим да приказват мощно или да натрапват своето наличие. Ако обаче се стигне до взимане на отношение по някой въпрос който ги касае, може да сте сигурни, че козирога няма да премълчи. Те изричат своето мнение изрично и задоволително ясно. Жените са упорити и постоянно реализират своите цели – както в професионален по този начин и в персонален проект. Те одобряват своите домашни задължения доста съществено и се трудят неуморно с цел да може всички да са удовлетворени. Скъпи мъже, в случай че желаете вашата брачна половинка козирог да е щастлива е значимо да и осигурите спокоен и постоянен живот. Тя по никакъв начин не обича изненадите, само че вие от дълго време сте наясно с това. Ако пропуснете да и честитите 8-ми март, то нищо няма да се случи. Тя не схваща каква е повода за цялото това лутане. Ако въпреки всичко желаете да разчупите малко атмосферата се погрижете вашата брачна половинка да си почине. Поръчайте храна за у дома и вземете хубаво вино.

ВОДОЛЕЙ

Жените водолей не се отличават по държание, а от време на време и на външен тип от мъжете. Рядко ще видите жена водолей да кокетничи или да се фръцка в женствени облекла. За тях е значимо да им е комфортно и физически удобно – високите токчета и гримовете не са за тях. Тези дами са подвласни на непокорния Уран и те като него мъчно могат да бъдат опитомени и поставени в рамка. Те не следват ничии стъпки и направления, а сами прокарват пътища и градят основи както в професионалния, по този начин и в персоналния си живот. Скъпи мъже, в случай че сте си избрали за половинка непокорния водолей ви чакат доста изненади. В началото на вашата връзка евентуално сте били уплашени, само че щом не сте избягали значи вибрирате на същата периодичност. Наясно сте, че вашата жена няма да желае любовни сонети и самопризнания, нито пък цветя. 8-ми март е добре да започнете да го празнувате още от 6-ти. Идете до обсерваторията в Рожен или помислете за полет с делтаплан. Участие в залесителна акция или разчистване на някоя река са подобаващи изненади за вашата половинка. Споделянето на общи полезности е най-големия подарък за дамата водолей.

РИБИ

Рибите са най-емоционалният знак в зодиака. Те виждат всичко пречупено през призмата на възприятията. Кратък взор, несъзнателно изпусната дума ги кара да потънат в свят на неустановеност и подозрения. Жената риба е доста търпелива и състрадателна. Ако се постанова, тя ще се посвети самоотвержено на своето семейство. Без страдание ще жертва своята кариера и персонални ползи в името на своите близки. Тя ще демонстрира съчувствие към ожуленото коляно и тийнейджърските драми на децата си. Ще се ядосва на глупавия началник на брачна половинка си и търпеливо ще чака пред кабинета на доктора със свекърва си. Жените риби не са взискателни и това кара някои хора да ги подценяват. Това обаче е огромна неточност, тъй като топлото езерце, което до неотдавна е бил техния дом ще стартира да замръзва и скоро ще се отзовете след ледените води на Антарктика. Рибата няма да каже нищо, само че с държанието си ще трансформира всичко в лед. Затова скъпи мъже проявете повече схващане към прочувствените потребности на своята половинка. Тя има потребност от непрекъснати доказателства за непосредственост и поддръжка. Жената риби не желае скъпи дарове нито пък шумни развлечения. Тя държи повече на символиката и „ персоналното “ във вашите връзки. В понеделник безусловно и вземете „ ЛЮБИМИТЕ “ цветя, пуснете „ ВАШАТА “ ария и потанцувайте. За нея това е нещо скъпо, което не може да купите с пари.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР