Денят на играта е едно от любимите ми времена за

...
Денят на играта е едно от любимите ми времена за
Коментари Харесай

Възхитителен. Очарователна. Вдишваем. Тези плъзгачи вървят добре със забавленията на March Madness

Денят на играта е едно от обичаните ми времена за развлечение. Не знам за какво храните, свързани с гледането на спорт по малкия екран, са щастливи. Но те са.

Храната е съвсем това, което бих категоризирал като храна за питейни заведения – неща, които бихте поръчали с група другари с чаша студена бира. Храни, които може да не (кашлица) се категоризират като здравословни храни, само че които са предопределени за шерване, са успокояващи и вкусни и носят носталгично въодушевление. И постоянно включват сирене.

За да увеличите празненството за гледане на March Madness, плъзгачите са превъзходен претендент. Плъзгачите са просто дребни бургери, макар че някои хора употребяват термина, с цел да опишат всеки дребен сандвич върху мини кифличка.

White Castle нормално се счита за основаването на плъзгача през 1920 година и те сигурно са добре известни със своите мини бургери (отличителни въпреки всичко с квадратната си форма). Но в този момент плъзгачите се появяват във веригите за бързо хранене и заведенията за хранене от висок клас.

Тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР