Денят на Европа 2019 ще бъде отбелязан на 9 и

...
Денят на Европа 2019 ще бъде отбелязан на 9 и
Коментари Харесай

В Деня на Европа: Стивън Кларк специално пред БНТ за бъдещето на ЕС и Брекзит

Денят на Европа 2019 ще бъде маркиран на 9 и 10 май с " Фестивал на светлините " в Европейската столица на културата за 2019 година Пловдив. Триизмерното мапинг шоу " Заедно избираме своето бъдеще " ще бъде излъчено през днешния ден от 22 ч по БНТ2. За събитието в България дойде Стивън Кларк, шеф " Дирекция на Бюрата на Европейския парламент в страните членки " в Европейския парламент. Броени часове преди да посети Пловдив, той гостува в Сутрешния блок на БНТ1.

Тази година Денят на Европа има изключително значение за жителите на Общността преди идните избори за нов Европарламент. По думите на Стивън Кларк, този избор е от изключителна значимост, тъй като идва в миг, когато доста въпроси се задават и естествено има доста политически сили, които ги интерпретират по друг метод.
Стивън Кларк, шеф " Дирекция на Бюрата на Европейския парламент в страните членки ": Трябва да се съсредоточим върху това къде желаеме да достигнем. Много е значимо всички политически сили да дадат обръщение, което е дейно.
На въпроса по какъв начин ще завърши сагата с Брекзит, Стивън Кларк, който е британец, съобщи:
Стивън Кларк, шеф " Дирекция на Бюрата на Европейския парламент в страните членки ": Това е неосъществим въпрос, всеки, който е даже на половина в английската политика, не знае какъв е отговорът.
Вижте целия диалог във видеото!
 Отбелязваме Деня на Европа Отбелязваме Деня на Европа
В Деня на Европа знамето на Европейския съюз ще бъде издигнато пред Президентството в наличието на президента, вицепрезидента, ръководителя на Наро...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР