Денят на 21 януари ще е подвластен на таро карта

...
Денят на 21 януари ще е подвластен на таро карта
Коментари Харесай

Карта таро за деня, 21 януари

Денят на 21 януари ще е зависим на таро карта " Колелото на шанса ". 
Нейното главно значение е смяна. Арканата е добра прокоба и значи смяна към по-добро. Въпреки че някои от събитията ще бъдат отвън надзор, протичащото се ще е подарък от ориста.
Всичко, което ще се случи с човек под въздействието на тази карта, не е инцидентно и той не може да промени обстановката. Определено всеки един от нас ще усети силата на тази карта и под нейно въздействие ще почувства прилив на сила.
Не е изключена появяването на остарели проблеми. Но не се противопоставяйте на продължаващите събития, те към момента са неизбежни.
Не са изключени и световни промени. Ето какво въздействие ще окаже " Колелото на шанса " върху другите сфери на живота ни.
Любов и връзки
Влиянието на картата се преглежда на кармично равнище. Това включва както съдбовна среща, по този начин и сполучлив романс. Не са изключени и повратните точки в връзките сред сътрудници, които са съумели да оцелеят в огромната рецесия.
Картата допуска, че персоналните връзки ще се подобрят. Но за това не е нужно да вършиме нещо и да полагате доста старания. Всичко ще се случи с лекост.
Работа и пари
 Какво прави дамата Водолей толкоз специфична Какво прави дамата Водолей толкоз специфична
Водолеите като цяло са доста отзивчиви и отворени към света. Изглеждат не изключително капризни и лесни за диалог, само че истината е, че В...
По отношение на въпросите, свързани с работата и финансите, са нужни рационални разсъждения и изцяло анализиране на обстановката. В никакъв случай не би трябвало да се поддавате на страсти и спорове. Решенията на всеки въпрос би трябвало да се вземат бързо.
Възможно е на работното място да бъдете изместени от съперници с по-добри качества. Дори вложенията на този ден няма да донесат облага. 
Съвет за деня
Приемайте всичко, което ви се случва с признателност. Направете първата крачка.
Обърнете внимание на знаците на ориста, те ще ви кажат нещо доста значимо. Покажете гениите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР