Денят е свързан с вечният и безкраен кръговрат на природата

...
Денят е свързан с вечният и безкраен кръговрат на природата
Коментари Харесай

Астролог мистично: Мощен ден, може да се сблъскате с неизвестни сили

Денят е обвързван с безконечният и безконечен кръговрат на природата и носи мощна сила. Много мощен и в това време забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Голяма е вероятността срещите ви с хората през днешния ден да са кармични. Това е хороскопът на Ивелина Пенчева.

“Ден за възобновяване на справедливостта, за битка за истината. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръки. Запазете яснотата на мислите си. Подходящо е за започване на нещо ново “, поучава тя.
свързани новини4227на 03.12.20214841на 01.12.2021
“Излизайте на открито на разходка и измежду хората. Благоприятно е да се раздава лепта, само че да се взема не се предлага. Ден за тотална битка с домашните и градинските паразити. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се разхождате на огромни дистанции. Благоприятно е енергийното лекуване “, предлага гадателката.

“Не се предлагат интервенции. Не би трябвало да стоите в къщи в усамотение. Не пътувайте на надалеч и не пътувайте сами, с цел да не ви застигнат неприятности. Ако имате компания - може. Опасно е да деянията отвращение и неумение да платите на положителното с положително “, приключва хороскопа си Ивелина Пенчева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР