ДЕНВЪР, Колорадо (AP) — Служители на дивата природа планират да

...
ДЕНВЪР, Колорадо (AP) — Служители на дивата природа планират да
Коментари Харесай

Избухналите в битка вълци извоюват нова граница в Демократично Колорадо. Този ход подклажда политическо напрежение

ДЕНВЪР, Колорадо (AP) — Служители на дивата природа възнамеряват да освободят сивите вълци в Колорадо през идващите седмици по разпореждане на гласоподавателите в градовете и за смут на жителите на селските региони, които не го вършат желаят хищниците, само че имат отслабващо въздействие в ръководения от демократите щат.

Най-амбициозното изпитание за наново въвеждане на вълци в Съединени американски щати от съвсем три десетилетия бележи внезапно отклоняване от нападателните старания на ръководените от републиканците щати за заличаване на глутници вълци. Още пускания, планувани за Колорадо през идващите няколко години, ще стартират да запълват една от последните останали огромни празнини в западната част на Съединени американски щати за тип, който в предишното е варирал от северна Канада до пустинята на югозапад.

Повторното въвеждане, като се стартира с освобождението на до 10 вълка, се появи като политически проблем, когато доминираните от Републиканската партия Уайоминг, Айдахо и Монтана отхвърлиха да споделят своите вълци за напъните. Служит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР