ДЕНВЪР (AP) — Заключителните аргументи са насрочени за сряда в

...
ДЕНВЪР (AP) — Заключителните аргументи са насрочени за сряда в
Коментари Харесай

Заключителните аргументи са насрочени за сряда в последния процес на първите респонденти, обвинени в смъртта на Илайджа Макклейн

ДЕНВЪР (AP) — Заключителните причини са планувани за сряда в последния развой против първите респонденти, преследвани за гибелта на Илайджа Макклейн.

23-годишният негър мъж умря през 2019 година, откакто беше спрян и принудително арестуван от полицейски чиновници в предградието на Денвър Аврора и по-късно инжектиран със свръхдоза кетамин, успокоително, от парамедици.

Полицаите към този момент са изправени пред съда и двама са оправдани, в това число един, който по-късно се е върнал на работа в полицейското ръководство на Аврора. Третият служител на реда беше наказан за незаконно ликвидиране по немарливост и нахлуване от трета степен.

Палчарите от противопожарната работа на Аврора Джеръми Купър и лейтенант Питър Чичуниек са съдени за непредумишлено ликвидиране, ликвидиране по незаконна немарливост и нахлуване.

Защитата твърди, че Купър и Чичуниек са следвали образованието си в даването на кетамин на Макклейн, откакто са го диагностицирали с „ възбуден делириум “, оспорвано положение, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР