ДЕНВЪР (АП) — Собственик на погребален дом от Колорадо, който

...
ДЕНВЪР (АП) — Собственик на погребален дом от Колорадо, който
Коментари Харесай

Собственик на погребален дом, обвинен в изоставянето на близо 200 разлагащи се тела, ще се яви в съда

ДЕНВЪР (АП) — Собственик на траурен дом от Колорадо, който съгласно управляващите е изоставил близо 200 тела в постройка, гъмжаща от червеи и мухи, е трябвало да се яви в съдът в четвъртък ще изслуша доказателствата на прокуратурата против него.

Джон Холфорд и брачната половинка му Кари Холфорд, които имат погребалния дом Back to Nature в Колорадо Спрингс, са упрекнати по 190 обвинявания в малтретиране на мъртвец, пет обвинявания за обири, четири обвинявания за пране на пари и над 50 случая на имитация. Освен погребалния си дом, те са употребявали постройка в близката селска общественост Пенроуз като склад за трупове, споделят прокурорите.

Двойката беше задържана през ноември в Оклахома. Кари Холфорд имаше чуване за доказателства предишния месец. Все още нито един от двамата не е подал молба. Разследващите се събират от октомври, когато бяха открити телата.

Няколко фамилии, които са наели Return to Nature да кремират техни родственици, споделиха на Асошиейтед прес, че ФБР е удостоверило, че о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР