ДЕНВЪР (AP) — Ръсел Уилсън беше този, който получи езикови

...
ДЕНВЪР (AP) — Ръсел Уилсън беше този, който получи езикови
Коментари Харесай

Анализ: Любопитните обаждания на Шон Пейтън, споровете в страничната линия с Ръсел Уилсън изправят Бронкос на ръба

ДЕНВЪР (AP) — Ръсел Уилсън беше този, който получи езикови удари от Шон Пейтън, само че в случай че Денвър Бронкос пропуснат шанса си с цел да постави завършек на осемгодишна суша в плейофите, ветеранът старши треньор е този, който ще получи внимание от почитателите поради същите типове неточности в ръководството на играта, които изтезаваха неговия предходник.

Бронкос (7-7) имат сътвориха удивително възобновяване от старта си с 1-5, който включваше загуби вкъщи от новобранци, защитавани от Джими Гарополо, Сам Хауъл и Зак Уилсън, до момента в който Пейтън към момента се настаняваше в новия си концерт.

Гарополо скоро беше подложен на пейката, а Джош Макданиелс стреля. Хауъл загуби 10 от последните си 12 старта, а Уилсън завоюва единствено три други игри.

Като прибавим щастливото завръщане на Натаниел Хакет, известният срив в Маями, при който Денвър загуби с 50 точки и всичко, което Бронкос остана, беше завръщане след закъснение с 28-7 на Солдиър Фийлд, с цел да победят в родния град на Пейтън.

Пейтън критику...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР