ДЕНВЪР (АП) — Полицията в Денвър моли за помощ от

...
ДЕНВЪР (АП) — Полицията в Денвър моли за помощ от
Коментари Харесай

Полицията в Денвър търси помощ за намиране на бивш собственик на погребален дом, след като тялото е държано в катафалка в продължение на 2 години

ДЕНВЪР (АП) — Полицията в Денвър моли за помощ от обществеността за намирането на някогашен притежател на траурен дом, който съгласно тях е пазил женска тяло в катафалка в продължение на две години и съхранява кремираните остатъци на минимум 30 души.

При оповестяването на заповед за арест предишния петък полицията сподели, че Майлс Харфорд е сътрудничил на проверяващите. В четвъртък обаче те предложиха премия от 2000 $ на Crimestoppers за информация, водеща до ареста му, защото той не се е предал на управляващите и те не могат да го намерят.

Заповедта съдържа евентуални обвинявания за корист с мъртвец, имитация на смъртния акт и кражба на парите, платени за кремация на дамата. Възможни са и други обвинявания, до момента в който следствието продължава, сподели предходната седмица окръжният прокурор на Денвър Бет Маккан.

Тялото на дамата и кремовете бяха открити на 6 февруари по време на разпоредено от съда изпъждане от къща, наета от Харфорд, 33-годишен притежател на Apollo Funeral & Cr...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР