ДЕНВЪР (AP) — Полицай от Колорадо ще бъде съден за

...
ДЕНВЪР (AP) — Полицай от Колорадо ще бъде съден за
Коментари Харесай

Бивш полицай, пребил чернокож с пистолет, отива на съд в Колорадо

ДЕНВЪР (AP) — Полицай от Колорадо ще бъде съден за дейностите си при ареста на негър през 2021 година, в това число многократни удари мъжът с револвер, откакто плесна с ръцете си по оръжието на служителя на реда, съгласно запис на телесна камера и правосъдни документи.

Насилственият арест в предградието на Денвър Аврора сложи някогашния офицер Джон Хауберт на правосъден развой против нахлуване и други обвинявания с встъпителни изказвания, предстоящи във вторник. Процесът следва присъдите предходната година на служител на реда и двама парамедици от градската пожарна за гибелта през 2019 година на Илайджа Макклейн, който беше подложен във врата от полицията, преди да бъде инжектиран със седативното кетамин от парамедиците.

Адвокатът на Haubert, Reid Elkus, не отговори незабавно на искане за коментар на обвиняванията, само че сподели на скорошно правосъдно съвещание, че е имало бързане от страна на полицията да проверява и да упрекна Haubert. Хобер, който подаде оставка, се призна за почтен.

Неговият арест на Кайл Винсън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР