ДЕНВЪР (AP) — Денвър Нъгетс форвард Майкъл Портър-младши каза в

...
ДЕНВЪР (AP) — Денвър Нъгетс форвард Майкъл Портър-младши каза в
Коментари Харесай

Майкъл Портър-младши казва, че брат му никога не би рискувал любовта си към обръчите, като се свърже с хазарта

ДЕНВЪР (AP) — Денвър Нъгетс форвард Майкъл Портър-младши сподели в сряда вечерта, че е сигурен, че по-малкият му брат в никакъв случай не би направил нищо заплаши начинаещата му кариера на състезател в НБА.

Лигата разгласи в понеделник, че е почнала следствие против двупосочния състезател на Торонто Джонтей Портър на фона на обвинявания в хазарт. ESPN първо заяви за изследването, което съгласно него заобиколи представянето на Портър в мачовете на 26 януари и 20 март. И в двата мача Портър игра за малко, преди да напусне, базирайки се на пострадване или заболяване. И в двата мача Портър не се приближи до линиите за залагане за точки, битки и тройки, които залагащите можеха да играят.

Майкъл Портър-младши се качи на подиума след загубата на Нъгетс от Сънс в сряда вечерта и беше запитан за следствието, включващо брат му.

Майкъл Портър-младши сподели, че няма повече детайлности, в сравнение с медиите, само че той подсигурява за брат си, който на 24 е с една година по-млад от него, като сподели, че „ Джонтей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР