ДЕНВЪР (АП) — Черните момичета лежаха по лице надолу на

...
ДЕНВЪР (АП) — Черните момичета лежаха по лице надолу на
Коментари Харесай

Семейство чернокожи момичета, закопчани с белезници от полицията в Колорадо, държани с оръжие, достигнаха споразумение за 1,9 милиона долара

ДЕНВЪР (АП) — Черните девойки лежаха по лице надолу на паркинг, викайки „ не “ и „ мамо “ като служител на реда, който беше насочила револвера си към тях, след което се наведе да постави белезници на двете им китки. Най-малката носеше розова тиара, до момента в който държеше ръката на своя братовчед младеж.

6-годишната Лавли гледаше по какъв начин майка й, Бритни Гилиъм, беше отведена до патрулна кола с белезници, откакто тя извика от отчаяние в полицията, която неправилно повярва, че колата, която кара, е открадната.

Три години по-късно Гилиъм се съгласи на съглашение за 1,9 милиона $ с градските управляващи в предградието на Денвър Аурора, с цел да позволи правосъдно дело, което претендира Действията на полицейските чиновници са доказателство за " бездънен и последователен " расизъм, разгласи в понеделник юристът на фамилията Дейвид Лейн.

„ Чувствам, че тези деца заслужават всичко за това, през което бяха подложени, освен аз “, сподели Гилиъм преди съглашението.

Говорител на град Аурора не к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР