ДЕНВЪР (AP) — Бил Беличик изглеждаше доволен да пренесе играта

...
ДЕНВЪР (AP) — Бил Беличик изглеждаше доволен да пренесе играта
Коментари Харесай

Любопитните обаждания на Пейтън отново преследват Бронкос, тъй като те са почти елиминирани от надпреварата за плейофите на AFC

ДЕНВЪР (AP) — Бил Беличик изглеждаше удовлетворен да придвижи играта в продължения, само че Шон Пейтън искаше още една цепнатина в регламента, тъй че той наречени два тайм-аута, които в последна сметка помогнаха на New England Patriots съвсем да торпилират проектите за плейофите на Denver Broncos със зашеметяващо 26-23 на хладния Empower Field в навечерието на Коледа.

Broncos се бяха събрали, с цел да изравнят резултата 23 по-рано през четвъртата четвърт при чифт тъчдауни и няколко реализации от 2 точки. И те върнаха топката на своите 39 при оставащи 1:42, имайки потребност от към 25 ярда, с цел да влязат в обсега на Уил Лутц, с цел да изрита спечелилия в играта.

Те обаче не сдъвкаха нито часовник, нито ярдове, и върна топката назад на Пейтриотс, откакто Ръсел Уилсън последва пас от екрана към Джавонте Уилямс, който загуби 3 ярда с чифт неизпълнения.

„ Не хвърляме предпазливостта напразно “, сподели Пейтън за позвъняването, откакто Патриотите изгасиха екрана. „ Имахме известна инерция да хв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР