ДЕНВЪР (AP) — Американският основател на хаитянско сиропиталище, срещу когото

...
ДЕНВЪР (AP) — Американският основател на хаитянско сиропиталище, срещу когото
Коментари Харесай

Американският основател на хаитянско сиропиталище ще се яви в съда по обвинения в сексуално насилие

ДЕНВЪР (AP) — Американският създател на хаитянско сиропиталище, против който обвиняванията в полово принуждение са свалени в островната нация, би трябвало да се яви пред федерално съд в четвъртък по нови обвинявания, повдигнати от американските управляващи.

71-годишният Майкъл Гейленфелд е упрекнат в пътешестване от Маями до Хаити „ за присъединяване в нелегално полово държание с друго лице под 18 години “, съгласно обвинителен акт от огромното жури на 18 януари, публикуван във Флорида. Той беше задържан в Колорадо.

Поведението е осъществено сред ноември 2006 година и декември 2010 година, съгласно обвинителния акт, интервал от време, когато Гейленфелд е управлявал сиропиталището за момчета „ Св. Йосиф “. Максималната присъда по обвиняването е 30 години затвор.

Geilenfeld се яви в началото в съда в понеделник. Той към момента не се е признал, само че изрично отхвърли минали обвинявания в полово принуждение, които са били повдигнати против него. Неговият юрист от Масачузетс, Робърт Оберкотер, отхвърли коментар. Ob...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР