ДЕНВЪР (АП) — Американец, основател на сиропиталище в Хаити, който

...
ДЕНВЪР (АП) — Американец, основател на сиропиталище в Хаити, който
Коментари Харесай

Основател на сиропиталище в Хаити, обвинен в сексуално малтретиране на момчета, беше изпратен във Флорида

ДЕНВЪР (АП) — Американец, създател на сиропиталище в Хаити, който е упрекнат в полово малтретиране на четири момчета там преди повече от десетилетие, получи разпореждане да бъде изпратен от Колорадо до Флорида, с цел да бъде изправен пред правосъдно гонене.

71-годишният Майкъл Гейленфелд беше задържан в Колорадо на 20 януари, откакто беше упрекнат във Флорида, упрекнат в пътешестване от Маями до Хаити сред 2010 година и 2016 година „ за присъединяване в нелегално полово държание с друго лице под 18 години. Обвинението, против което е изправен, носи наказване до 30 години затвор при положение на присъда.

В правосъдна заповед, подписана във вторник и освободена в сряда, федерален магистрат в Денвър сподели, че американските маршали би трябвало да транспортират Гейленфелд до управляващите във федералния съд в южния окръг на Флорида. Заповедта не изяснява за какво.

По-рано този месец магистратският арбитър Скот Върхолак постанови, че Гейленфелд може да бъде освободен от федерален затвор в предградието на Де...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР