Денков трябва да свърши в затвора, а Кирчо Кретена в

...
Денков трябва да свърши в затвора, а Кирчо Кретена в
Коментари Харесай

Денков трябва да свърши в затвора, а Кирчо Кретена в стая с гумирани стени в някоя психиатрия!

„ Денков би трябвало да свърши в пандиза, а Кирчо Кретена в стая с гумирани стени в някоя психиатрия! Тези хора са същински психопати и долни нарушители – нагли, арогантни лъжци! Никога повече Денков – този е знак на националното ни оскърбление, на най-голямото ни проваляне. “ Това написа във фейсбук политикът Страхил Ангелов.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Денков би трябвало да свърши в пандиза, а Кирчо Кретена в стая с гумирани стени в някоя психиатрия! Тези хора са същински психопати и долни нарушители – нагли, арогантни лъжци! Никога повече Денков – този е знак на националното ни оскърбление, на най-голямото ни проваляне. Никога не сме били по-отчуждени от страната си. Постижение на идиотското му държавно управление било безусловно противозаконното нарязване с флекс на един монумент и язвата, която оставиха след себе си в центъра на София!

Изрода докара ислямистки нарушители от Европа и те в този момент атакуват децата ни, само че „ достижение “ съгласно този червей било, че накълца и захвърли в калта статуята на българската майка с дете на ръце. Вместо да рапортува дали причинителите на бруталното нахлуване са арестувани и до къде е стигнало следствието, Денков се хвали, че е „ отмъстил “ на монумент! Ако изтъпленията на мигрантите, които псевдоакадемика докара, не бъдат осъдени и сходни прояви се трансфорат в всекидневие в действителност ще се отворят вратите на пъкъла.

И тази нахална и безочлива гад желае надали не да сме му признателни и декламира какъв брой сполучливо бил управлявал! Точно той, който най-демонстративно съобщи пред непознати медии, че БЪЛГАРИЯ не го интересува.

Ако Борисов остави тези паразити да не престават да глозгат натрупа на Родината ни не го чака нищо положително, а той най-вероятно ще го направи, тъй като е приведен до земята и няма мърдане.
Предупреждението, което преди епохи е отправил Данте към всички ни би трябвало да се помни: “ О вий, кои престъпяте тоз предел, вяра всяка тука оставете “!

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР