Денков се накачил на билбордове и казва кой иска да

...
Денков се накачил на билбордове и казва кой иска да
Коментари Харесай

Борисов: Няма Ники да пътуваш, няма да си премиер повече

„ Денков се накачил на билбордове и споделя кой желае да е министър председател. Услади му се да пътува. Няма Ники да пътуваш, няма да си министър председател повече. Няма с това държание, с тези Ганьовски похвати “.

Това съобщи в Търговище водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той акцентира, че държавно управление ще прави, единствено в случай че ГЕРБ имат доста висок резултат, само че в тази мръсна среда с незадоволително депутати - не. Борисов акцентира, че тактиката на ПП-ДБ ще е да стоят в Народно събрание като дребна капсулована съпротива, която ще се пази от наказателни преследвания.

Според него, Денков е най-много равнище заместник-министър в кабинет на ГЕРБ и дори това не е несъмнено.

„ Да станеш учен, когато си министър на образованието, и самичък да си подпишеш… това демонстрира темперамент. Ники, постави си Кирил и Асен, рекламирай се с тях. С тези записи виждаме една чудовищна група “, сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и записите на Политическа партия, които съгласно него в частта за службите не са манипулирани, тъй като е чувал тези думи с ушите си.

Да сложиш партийци и да източваш службите на една страна, да източваш информацията. За вас тези записи може да са дезинформация, само че те тези неща ги говореха пред мен. Искаха да разделим страната 50 на 50… Те разпределят, ние не разпределяме нищо. Исках да разпределя за „ Хемус “, за индустриална зона Търговище. Аз съм на ГЕРБ да ме поставят на билбордове. А те ме поставили – и до мен Денков, мощен, заплашителен, респектиращ. И си се показва отново министър председател. С 30 депутати, министър председател беше… И не го беше позор. Че ми поставили и една смачкана фотография. Кешът е в билбордовете… А Радан Кънев отишъл да пита в Брюксел за Балкански поток, с цел да тормозят Теменужка Петкова. Европейска комисия го знае като Газов хуб „ Балкан “, те унижават не нас, а нацията “, сподели Борисов.

Делян Добрев описа за отговора даден от Европейска комисия и изясни, че Кънев се е надявал на отговор, който да употребяват против ГЕРБ, само че комисията са потвтърдили, че с плана всичко е наред.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР