Денков каза на Радев, че трябва и ще“ смени шефа

...
Денков каза на Радев, че трябва и ще“ смени шефа
Коментари Харесай

Денков каза на Радев, че „трябва и ще“ смени шефа на ДАНС или ще носи отговорност: „Президентът ми пречи!“


Денков сподели на Радев, че „ би трябвало и ще “ смени шефа на ДАНС или ще носи отговорност: „ Президентът ми пречи! “. Премиерът желае да сменя ЦИК, само че промяна на министри не стои на дневен ред.

„ Президентът ми пречи! Той надвишава пълномощията си. Аз би трябвало да мога да работя с ръководителя на ДАНС, с цел да мога да си правя отговорностите “.

Това разгласи министър-председателят Николай Денков „ на въпроси на жители “ във Facebook лайф.

„ Председателят на ДАНС прикрива нарушавания на Закона за класифицирана на информацията от неговия заместител. Отделно е обвързвано с проявление на политически пристрастия, за което ръководителят на ДАНС няма право. Мотивите са доста съществени “, твърди той.



Премиерът се закани: президентът Румен Радев „ би трябвало и ще подпише “ оставката на ръководителя на ДАНС, другояче ще носи отговорност!

Академикът е вдигнал мерника и на цялата Централна изборна комисия.

„ Фактът е, че Централната изборна комисия не се оправи добре този път с провеждането на изборите. Трябва да се търси промяна на състава на ЦИК. Той не отразява действителността сега. Това би трябвало да го направи Народното събрание “, заръча той.

Денков описа и за вчерашния си диалог в заплашвания министър на електронното ръководство.

„ Той отхвърля да даде спомагателна информация, защото тече следствие. Познавам задоволително тези хора и знам, че изказванията, които видях в медиите, няма по какъв начин да са правилни “, сподели Денков във връзка с изказванията на министъра, че Кирил Петков и Божидар Божанов са заплашвали децата му с цел да настройки социална поръчка.

„ Има една променчивост в работата на министър Йоловски “, сподели Денков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР