Денков към Петков: Не е нужно да ми искате оставката,

...
Денков към Петков: Не е нужно да ми искате оставката,
Коментари Харесай

Вечерни новини: Денков е готов за оставка; Нов соларен парк за 110 млн. евро

Денков към Петков: Не е нужно да ми желаете оставката, мога самичък да я подам
Няма потребност моята партия да ме приканва да си подам оставката. Аз през цялото време съм споделил, че в случай че процесите не вървят, самичък ще си подам оставката. Така министър-председателят акад. Николай Денков разяснява опасността на съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, че ще изиска оставката на кабинета " Денков ".
Правителството одобри нов пакет военна помощ за Украйна
Министерски съвет е приел нов пакет от военна и военно-техническа помощ за Украйна. Решението е в осъществяване на решението на Народното събрание от 9 декември 2022 година, оповестиха от държавната пресслужба.
Какво следва на България по пътя към Организацията за икономическо сътрудничество и раз
България следва да завърши процеса по присъединение към Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР) и да стане пълновръстен член „ в рационален период “. Практиката до момента демонстрира, че за сходните на България страни членки на Европейския съюз нормално този развой лишава към три години.
„ Най-големият в Югоизточна България “: Планира се слънчев парк за 110 млн. евро
Българската компания „ Тера Сол Енерджи “ желае да построи най-големия слънчев парк в Югоизточна България. Обектът е плануван край село Дебелт, община Средец, като централата ще е с мощ 80 MW, ситуирана на 1100 декара. Фирмата е представител за България на някои от най-големите капиталови фондове в света, които построяват ВЕИ централи в Съединени американски щати, Европа, Азия и Австралия.
Хаос, боязън и липса на политики: Какво е бъдещето на комплекса „ Марица-изток “?
Хората в региона на промишления комплекс „ Марица-изток “ са уплашени и се трансформират в жертви на огромната политическа игра в България. Те не схващат смисъла на зеления преход, липсва връзка сред страната и локалната власт, което води до чувството, че хората в региона са изоставени. Това са главните заключения от ново изследване за социално-икономическото развиване на региона, направено от специалисти от Българската академия на науките (БАН) и Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. То е направено по поръчка на фондация „ Фридрих Еберт “.
„ Голият цар на Русия “: Какво сподели протестът на „ Вагнер “?
Преди да стартира в същинската си същина, протестът на наемната войска " Вагнер " на ресторантьора Евгений Пригожин завърши в събота. Пригожин явно е бил уверен да се откаже от Александър Лукашенко - диктаторът на Беларус, който се съгласи да го остави да се реалокира в страната си, евентуално с част от бойната си мощ. Но следствията от неговите инциденти едвам стартират да отекват в Москва и по бойните полета на Руско-украинската война.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР