Денков, както виждате, не може сам да се защити. Той

...
Денков, както виждате, не може сам да се защити. Той
Коментари Харесай

Пеевски за Денков: Защо батковците са го пратили това момченце да си играе в тоя кабинет? То е немирно и не знае с играчките какво да прави

„ Денков, както виждате, не може самичък да се отбрани. Той има потребност от батковците. Виждаме, че батковците му го пазят. Тези батковци от Политическа партия – Кирил Петков, Асен Василев “. Така шефът на парламентарната група на Движение за права и свободи, представен от „ 24 часа “, реагира на реакциите, последвали офанзивата му против премиера акад. Николай Денков. Пеевски даже се самопредложи за министър-председател, тъй като актуалният не се справял. Това провокира остри реакции от Политическа партия.

Според Пеевски „ батковците “ би трябвало да заемат премиерското място. „ Защо са го пратили това момченце да си играе в тоя кабинет? То е немирно и не знае с играчките какво да прави “, продължи той да се заяжда с Денков. Той си отива след 3 месеца, тази тематика е завършена, заключи съпредседателят на Движение за права и свободи.

„ Оценката за всеки политик и партиите я дават хората. На предишните избори хората дадоха своята оценка – Движение за права и свободи е втората партия. Обединението Политическа партия и другите взеха четвърто място. Мен ме интересува единствено тази оценка, тези хора (ПП- бел. ред.) не ме интересуват “, отговори той на острата реакция от „ Промяната “ в отбрана на премиера акад. Николай Денков и изказванията на Пеевски.

И уточни, че към момента има сняг и обитаеми места без ток.

„ Ние политики поддържаме и с помощта на Движение за права и свободи се случиха доста хубави неща за тези 6 месеца. Свалянето на Денков зависи единствено от ГЕРБ – те са съдружни сътрудници. Ние поддържаме политики, както одобряваме в този момент конституцията да се одобри. Ние в никакъв случай не сме подкрепяли Денков в целокупност. Дадохме 2 гласа за избирането на това държавно управление, с цел да може да има евроатлантическо болшинство в Народно събрание. Денков е тематика, която е завършена след 3 месеца. Той просто не се оправя “, отсече депутатът от Движение за права и свободи.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР