Денков би могъл да бъде новото оръжие за взривяването на

...
Денков би могъл да бъде новото оръжие за взривяването на
Коментари Харесай

Денков – новото оръжие за взривяването на ПП

Денков би могъл да бъде новото оръжие за взривяването на Политическа партия. Напрегнат до дъно за придвижване, със свръхамбиция, която би могла да бъде употребена като оръжие. Денков ще е подготвен на всичко, с цел да може в бъдеще да си обезпечи позиция отвън България. Такава дисекция на сегашния министър председател прави Калина Андролова в собствен нов пост.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Гледам и чувам Денков и си мисля, че голямата упоритост и кариеризмът на Денков умерено могат да бъдат употребявани от ГЕРБ за разпадането на патологията Политическа партия! Преди използваха Асен за това разединение, само че в този момент му кръцнаха главата. И Денков би могъл да бъде новото оръжие за взривяването на Политическа партия. Напрегнат до дъно за придвижване, със свръхамбиция, която би могла да бъде употребена като оръжие. Денков ще е подготвен на всичко, с цел да може в бъдеще да си обезпечи позиция отвън България. Ще бъде подготвен да спомага за всякакво държавно управление, което му дава опция да обговаря свои персонални контакти на интернационално равнище.

Денков е задоволително интелигентен, с цел да схваща потъването на лодката, в която плава, по тази причина нищо няма да го спре да заеме позиция, която ще му разреши да хвърли пояс в чужбина за своето избавление.

Това ще сътвори спор в редиците на Политическа партия. Денков остава, Асен си отива… Денков желае да пътува! Ще бъде подготвен на всичко, с цел да пътува. Включително на изменничество.

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР