ДенкоB е черен чув@л с цип, в който погрeбBaт България.

...
ДенкоB е черен чув@л с цип, в който погрeбBaт България.
Коментари Харесай

Мартин Карбовски: ДенкоB е черен чув@л с цип, в който погрeбBaт България

„ ДенкоB е черен чув@л с цип, в който погрeбBaт България. Днес се случи гибелта на публицистиката. Смъртният акт бе подписан в Българска национална телевизия от Обретенова, която изясни на Тошко Йорданов, че прокуратурата правела следствие, публицистите май не работели това. “ Това написа във фейсбук журналистът Мартин Карбовски.

„ Днес се случи гибелта на публицистиката.Смъртният акт бе подписан в Българска национална телевизия от Обретенова, която изясни на Тошко Йорданов, че прокуратурата правела следствие, публицистите май не работели това “, написа още той.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

САМО ЗА ПРОТОКОЛА
Днес се случи гибелта на публицистиката.
Смъртният акт бе подписан в Българска национална телевизия от Обретенова, която изясни на Тошко Йорданов, че прокуратурата правела следствие, публицистите май не работели това.

Същият акт беше подпечатан от всички публицисти, който през днешния ден повториха думите на Пеевски за някакъв “кешгейт ”.
Създаването на гейт там, където го няма и неналичието на гейт там, където постоянно е бил – това е смьртта на всички живи публицисти.

Срамна смьрт. Журналистите са вилицата, с която прасето яде демокрацията. А всички, който ругаха 10 години това прасе и си направиха кариерите – те са непотребната лой по ръба на чинията.
Бог да я елементарни, госпожа Журналастика!

А ДенкоB ли?! ДенкоB е черен чув@л с цип, в който погрeбBaт България. И тъкмо толкоз сензитивен.

 

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР