Дениз Йозджан изду още повече джуките. Поне така изглежда от

...
Дениз Йозджан изду още повече джуките. Поне така изглежда от
Коментари Харесай

Анимационен герой или нещо друго? Дениз Йозджан изду още повече устните

Дениз Йозджан изду още повече джуките. Поне по този начин наподобява от стори в Instagram, в което фолк наследницата театралничи сладострастно. 

Ще се съгласите обаче, че родните инфлуенсърки са мощно въодушевени от усмивките на Жокера и Доналд Дък, а в това няма неприятно. Всеки ги харесва тези облици, а инфлуенсърките желаят същото. Е, те отхвърлят, че хорското мнение ги вълнува, само че не престават да ни занимават с битието и житието им.

Виж още: Наско Колев се оказа романтик? Лидия се похвали с ново бижу 

 Instagram

Няма нищо, те си имат и много почитатели и почитатели, които харесват този жанр. Дениз няма от какво да се тормози, а сочните ѝ устни провокират греховни намерения. Инстаграмърката обаче е студентка в СУ, а това значи едно - не е хапка за всяка уста. Момичето учи, а това е похвално. Не са доста инфлуенсърките, които могат да се похвалят с това.

Дениз обаче намира време да купонясва с другари из столичните нощни заведения, а горе-долу се потапя и в Ориента. Тя обожава да пътешества и постоянно се отбива в Истанбул, където се любува единствено на най-хубавото.

Виж още: Яница и Момчил от " Един за различен " - още веднъж на една вълна 

Изображение: https://www.instagram.com/deniz_yoz/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР