Дениз Ричардс се застъпи за дъщеря си Сами, след като

...
Дениз Ричардс се застъпи за дъщеря си Сами, след като
Коментари Харесай

Дениз Ричардс: Може би и аз ще си направя профил в OnlyFans

Дениз Ричардс се застъпи за щерка си Сами, откакто тя показа, че ще си направи акаунт в уеб страницата за възрастни OnlyFans.

Майка ѝ написа в Instagram: " Много отрицателни мнения в обществените мрежи през миналата седмица. Трябва да кажа, че ми се желае да имах увереността, която има моята 18-годишна щерка. И също по този начин не мога да съдя нейния избор ", стартира Ричардс.

Тя добави: „ И да може да пренебрегва негативността на нейната възраст? Отне ми доста години и към момента от време на време се боря с отрицателното. Възхитена съм от способността ѝ да може да заглушава шума. Защото той може да те унищожи. "

Ричардс показа, че е научила за онлайн услугата преди няколко месеца и сподели, че може да сътвори собствен личен OnlyFans.

„ Толкова ли е неприятно да си осигуряваш доходи? Съжалявам, само че... в случай че мога да получа пари и на моята възраст? Да ме видиш по бикини?!? Може би би трябвало да отворя собствен личен акаунт. " - продължи тя.

Бащата на Сами Шийн - Чарли Шийн не приема добре въпросното бизнес начинание на щерка си.

„ Тя е на 18 години и живее с майка си “, сподели някогашната звезда от „ Двама мъже и половина “ пред Fox News Digital. „ Това не се случи под моя покрив. Не утвърждавам това, само че защото не съм в положение да го предотвратя, я приканих да го направи по моден и изобретателен метод и да не жертва честността си “.

Сами Шийн, която има над 100 000 почитатели в Instagram, навърши 18 години през март. Наскоро тя се върна при Ричардс след няколко бурни интервали сред двете.

Ричардс и Шийн бяха женени от 2002 до 2006 година и имат и още една щерка - Лола Роуз Шийн на 17 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР