Дениз Хайрула може да е красавица, да има топ дупе,

...
Дениз Хайрула може да е красавица, да има топ дупе,
Коментари Харесай

Дениз Хайрула сама и непожелана: "Красивите момичета са все сингъл"

Дениз Хайрула може да е хубавица, да има топ дупе, само че в любовта все не ѝ върви. Няма неистина, няма машинация! Плеймейтката е имала връзки с много мъже, само че любовта все не чука на нейната врата. Имаме поради онази обич, споделената, красивата и същинската.

Между Дениз и Виктор нещата не потръгнаха, а изглежадаха подобаващи един за различен. Милото обаче избира по-обикновени девойки, като сегашната му другарка, за която се шушука, че била много ревностна. Е, Милото едва ли дава доста мотиви за ревнивост, тъй като е същински влюбен в новото си гадже.

Виж още: Златка Райкова унищожи непосредствено Джизъса с изненадващо самопризнание за връзката им

Хайрула обаче е на мнение, че красивите девойки са все сами, тъй като множеството хора считат, че в действителност... не са. Да, малко комплицирано звучи, само че това постна на стори самата Дениз. Риалити звездата желае да каже, че колкото по-красива е една жена, толкоз по-малко са мъжете, които смеят да я заговорят, тъй като считат, че тя е към този момент обвързана, а в реалност не е по този начин. 

Дали засяга себе си, или различен човек... може единствено да гадаем, само че главното е, че Дениз е на пазара за ново гадже.

Виж още: Сила, характери и... татуси! Топ 8 на известните българи, които желаеме да забележим в " Игри на волята "  

Изображение: https://www.instagram.com/den4oski/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР