Дениз Хайрула ли, Мартина Юрукова ли? Има ново секси дупе

...
Дениз Хайрула ли, Мартина Юрукова ли? Има ново секси дупе
Коментари Харесай

"Ще ти изпапкам дупенцето": Стела нажежи страстите до червено с мокра снимка, Сандев коментира

Дениз Хайрула ли, Мартина Юрукова ли? Има ново секси дупе в града, а гордатата собственичка е не коя да е, а Стела Павлова.

Инфлуенсърката се изпляска в Instagram по мокро дупе, което не остана неусетно. " Ще ти изпапкам дупенцето ", " Какво ти мисля единствено, Стелчее ", са дребна част от десетките палави мнения на правилни почитатели.

Виж още: Дени от " Един за различен " още не може да откри различен мъж след Даниел

Сандев шеговито разяснява, че някогашната му го копира, само че ние откровено се надяваме, че той няма сходна фотография. Нищо персонално, просто ТЕ! В момента двамата са част от онлайн риалити шоуто " Къщата на инфлуенсърите ", което се качва в YouTube. 

Феновете на риалити звездите се надяват, че двамата още веднъж ще се съберат. По-интересното е, че двамата отнопя спят в едно легло, а това не е по концепция на продукцията. Всъщност кученцето на Виктория Капитонова се изходи по дребна потребност върху завивките на Сандев (който така и така трябваше да спи на земята) и Стела го приюти. Колко благо от нейна страна!

Виж още: След развода: Ето с кого Александра Богданска се отдаде на следващата си отмора в Гърция 

Ние обаче чакаме всичко. Не бихме се изненадали, в случай че научим, че в " Къщата на инфленсърите " Стела и Сандев са правили трака-трака за доближаване. 

Изображение: https://www.instagram.com/stela.pavlova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР