Дениз Хайрула е вероятно една от най-натуралните плеймейтки, които учат

...
Дениз Хайрула е вероятно една от най-натуралните плеймейтки, които учат
Коментари Харесай

Натурална и естествена: Дениз Хайрула плува с делфините, разходи се гола по плажа

Дениз Хайрула е евентуално една от най-натуралните плеймейтки, които учат младите девойки на едно – да се обичат такива, каквито са. Палавницата посрещна Нова година в Доминиканската република, където се любува на безкрайни плажове, хубаво време и безспорна независимост. 

Горещата мацка сподели в Instagram, че е плувала с делфини, а това е преживяване, което мъчно се съпоставя с нещо друго, настояват хора, които са имали същата опция. По-късно Дениз сподели и по какъв начин се забавлява по пустите плажове на Пунта Кана, където се намира.

Виж още: Ваня от " Игри на волята " с фантазия - да се види като младоженка! Има обаче един много сериозен проблем 

Брюнетката за следващ път потвърди, че не се тормози от голото си тяло, като показа на стори свои топлес фрагменти. Е, Дениз е прикрила гърдите си, само че пък си проличава, че не е от девойките, които държат да усилят размера на пазвата си. Знаем добре, че някои млади девойки усилват гърдите си, тъй като по този начин считат, че ще бъдат по-успешни в избрани среди, само че не всеки път това се сбъдва.

Иначе Дениз качи разголените клипчета на стори, а не във фийда, тъй като може още веднъж да бъде блокирана от Instagram. Преди празниците тя загуби профил с над 30 хиляди, почитатели, а повода бяха голи фотоси, които споделяше точно там.

Факт е, че Дениз е една от дребното плеймейтки, славещи се с изцяло естествени тяло и лице. Тя няма корекции, хиалурон (бел.ред., тук не сме 100% сигурни) и други усъвършенствания, които да я разкрасят, а това е несъмнено един дребен позитивен образец.

Виж още: Емрах подлуди фенките с гола фотоси, заваляха неприлични оферти

 Instagram

Изображение: https://www.facebook.com/deniz.hayrula.9 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР