Дениз Хайрула е топ пиче, както биха казали в Люлин,

...
Дениз Хайрула е топ пиче, както биха казали в Люлин,
Коментари Харесай

Като истанбулска принцеса! Дениз Хайрула заприлича на султанска любовница

Дениз Хайрула е топ пиче, както биха споделили в Люлин, само че нейното краче там несъмнено не стъпва. Мацката върви единствено по първокласни места и си търси платежоспособни господа. 

След " Ергенът " Дениз най-накрая не е унизена. Профилите ѝ в обществената мрежа все изчезваха от злонамерени хакери. Инфлуенсърският бизнес на Хайрула се крепеше на косъм, само че тя се съвзе и през днешния ден популяризира всичко, което пожелае.

Виж още: " Аз очевидно съм извратена ": Моника Валериева е гневна, ето и повода

Инфлуенсърката не стопира да снима фотосесии, само че се появява и много постоянно на ревюта. OnlyFans кариерата ѝ също се развива, само че Дениз си е научила уроците - повече в никакъв случай голи фотоси в Instagram. 

Последователи на Дениз от Турция непрекъснато я оприличават на огромна звезда от сапунен сериал. " Ще си чудесна за принцеса в сериал за Хюрем Султан ". Кое не е по този начин? Снимката, която предизвика сходни похвали, бе точно тази тук:

Виж още: " Аз очевидно съм извратена ": Моника Валериева е гневна, ето и причината 

В края на годината Хайрула бе на посещаване в Истанбул, където не е за първи път. Мацката показа готини фрагменти, на които е облечена в обичайни облекла, с които в действителност наподобява на някоя султанска принцеса (или пък част от харема).

Виж още: Изборът на критиците за най-хубави сериали: " Обадете се на Сол " и " Начално учебно заведение Абът "

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР