Деница Сачева: Връчването на третия мандат на ИТН е знак

...
Деница Сачева: Връчването на третия мандат на ИТН е знак
Коментари Харесай

Деница Сачева: Връчването на третия мандат на ИТН е знак към БСП


Деница Сачева: Връчването на третия мандат на Има Такъв Народ е знак към Българска социалистическа партия.

Може би това е някакъв знак по-скоро към Българска социалистическа партия, аз най-малко по този начин го разгадавам. Това сподели зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Деница Сачева във връзка решението на президента Румен Радев да връчи третия мандат за сформиране на държавно управление на парламентарната група на „ ИТН “ (ИТН) в предаването „ Тази заран “ по бТВ. „ Току що научих решението на президента. Той има право да реши самичък на кого да връчи този мандат “, уточни тя.

Доколкото си припомням от вчерашната конференция на Има Такъв Народ сътрудниците се оповестиха за избори, тъй че не чакам да има смяна в тяхната позиция и през днешния ден, разяснява Деница Сачева. Тя съобщи, че няма смяна и в позицията на ГЕРБ-СДС, че няма да вземат участие в договаряния в третия мандат.

Това са решения, които са в пълномощията на президента. Не се бъркаме в работата на други институции, не можем да взимаме тези решения, отговори Сачева на въпроса каква е позицията на ГЕРБ-СДС дали изборите да бъдат „ две в едно “, или настрана, посочи Българска телеграфна агенция.

По думите ѝ е извънредно неприятно, че още веднъж би трябвало да се дават пари за избори. „ Със сигурност, това не е положително решение за България, само че и държавно управление, което няма да може да създаде нищо потребно за хората също може да коства прекомерно скъпо “, сподели още Деница Сачева и още веднъж разясни, че ГЕРБ-СДС нямат условия дали изборите да бъдат „ две в едно “, или отделени. „ Има доста плюсове на едното или другото, тъй че решението е напълно в пълномощията на президента “, разяснява тя.

Президентът Румен Радев ще връчи мандата на Има Такъв Народ в 11:00 часа на „ Дондуков “ 2. От партията през вчерашния ден обявиха, че в случай че получат мандата, незабавно ще го върнат.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР