Денислава Велкова от Игри на волята даде воля на емоциите

...
Денислава Велкова от Игри на волята даде воля на емоциите
Коментари Харесай

Денислава от "Игри на волята": Кристиан Кирилов е болезнен лъжец, пълен психар! А Рълев се държеше с мен като...

Денислава Велкова от " Игри на волята " даде воля на страстите си и наприказва за някогашните си мъже неща, които не сме очаквали. Знаем, че преди предаването тя беше сякаш бясно влюбена в екранния Митак от " София Ден и Нощ " - Кристиан Кирилов.

Днес Дени призна, че двамата даже са заживели дружно в негово жилище, откакто той напусна брачната половинка си Джулия поради новата си пристрастеност. Любовта им обаче освен не траяла дълго, а била цялостен призрачен сън.

" Събрах си нещата и се изнесох от тях за половин час и това даже ми беше доста. Кристиан е жесток измамник, низък измамник, той не знае какво е това истина. В него има някаква скрита патология, цялостен психар е. И знаете ли какво - Джулия мисли същото за него, тъй като сме говорили двете след раздялата ни. Не желая да се приближавам на метри до това създание с мускули, което доста дами не познават и харесват ", разяснява Дени.

Тя съобщи, че с Мартин Елвиса и Маскагарков не е имала нищо интимно, тъй като взаимно не са си типаж, само че призна, че с Иван Рълев се загаджили след формата, напълно за малко.

" Той се държеше с мен като с движимост, все едно съм му даденост. Изобщо не ми обръщаше внимание, като че ли ме няма и непрекъснато се оправдаваше, че доста работи ", сподели Велкова.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Денислава Велкова Кристиан Кирилов София Ден и Нощ Иван Рълев Игри на волята Денислава от Игри на волята Мастагарков Елвиса Мартин Елвиса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР