Денислава Велкова от Игри на волята 5“, която влезе в

...
Денислава Велкова от Игри на волята 5“, която влезе в
Коментари Харесай

Руса фурия от "Игри на волята" върти любовен романс с известен богаташ

Денислава Велкова от „ Игри на волята 5 “, която влезе в рисковото риалити с майка си Виолета Стайкова, има любовна спекулация с богат предприемач, живеещ в Чикаго. Неговото име е Любомир Иванов. Той е притежател на огромна компания с камиони и за него работят повече от 100 души.

Любомир също не е безизвестен на тв аудиторията, защото през 2021 година взе участие във „ Фермата “ и подари 50 000 лева За построяването на манастир. За връзката на русокоската с предприемача проговориха близки до двойката. Макар Денислава също да е живяла в Съединени американски щати, тя се среща с Любомир не оттатък океана, а в София. Имат връзка повече от половин година, само че при едно от пътуванията на предприемача настава раздор в връзките им и приключват всякаква връзка.

Тогава Денислава стартира нова връзка – с Кристиян Кирилов от риалити сериала „ София денонощно “. Любовната им история обаче не продължава дълго и сега двамата са разграничени. След края на тези взаимоотношения Дени и Любомир още веднъж си стават близки. Според наши източници двамата имат усеща един към различен и по всичко проличава, че ще се съберат още веднъж. Те са безапелационни, че Любомир държи извънредно доста на Дени и ще направи всичко допустимо връзката им да е постоянна.

А дали 39-годишният предприемач и 24-годишната русокоска ще стигнат до женитба, следва да разберем. Самият Любомир Иванов има един брак зад тила си и две деца.

От визитката му във „ Фермата “ разбираме, че след развода със брачната половинка му синът остава да живее при татко си, а дъщерята прекарва по-голяма част от времето си също при своя баща. Любомир признава, че мечтае за крепко и огромно семейство и доста желае това да му се случи един ден.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР