Денислава Велкова няма спирачки в отчаяните си опити да се

...
Денислава Велкова няма спирачки в отчаяните си опити да се
Коментари Харесай

WTF?!? ШОКИРАЩИ СНИМКИ на Денислава Велкова потресоха мрежата!

Денислава Велкова няма спирачки в обезверените си опити да се пласира на пазара. Както знаем, бръмчалката от години е болестно вманиачена по това да е известна, без значение, че действително няма с какво. Или в действителност има - с броя мъже, на които може да се пусне за единица време.

Знаем, че тя беше с едно гадже в първото си реалити " Един за различен ", след това се въргаляше в леглото на Кристиан Кирилов, без да я е еня, че оня е фамилен, а в " Игри на волята " задоволи трима мъже за нула бройки... Това бяха Мастагарков, Мартин Николов - Елвиса и Иван Рълев, с който Денито си фантазира, че ще има връзка, само че уви - оня я паряса в мига, в който излезе от предаването.

Вероятно по тази причина, тъй като е гневна на Рълев и на приказките на потребителите по неин адрес, които са изцяло основателни, Велкова реши да си смени имиджа, само че единствено външно. Тя се боядиса в мрачно и към този момент е брюнетка като си удължи косата и с баналните екстеншъни.

Снимките й в действителност шокираха всички, тъй като Денислава е неузнаваема. Но това, което множеството хора разясняват е, че в случай че ще и пембяна да се направи, щом е същата лековата и евтина женица, ще си стои в тинята.

" Чакай почтен мъж да те огледа, той и сопола си няма да хвърли на теб ", пишат й в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР