Денислава Велкова е от риалити звездите, които не залязват бързо.

...
Денислава Велкова е от риалити звездите, които не залязват бързо.
Коментари Харесай

Топ красавицата от „ Игри на волята“ Денислава Велкова: След Рълев съм сама и не искам мъж в живота си

Денислава Велкова е от риалити звездите, които не залязват бързо. Тя натрупа началната си известност през 2021 година с присъединяване в предаването „ Един за различен “, а предходната есен събра благосклонностите на тв публиката с присъединяване си в „ Игри на волята “. Тя сподели страхотни качества и справедливо стигна до финалната фаза на надпреварата.

 

Споделя, че присъединяване й в „ Игри на волята “ я предиздвикало да израсне с 5-6 години във връзка с житейския опит. Излизайки от формата, била разочарована и засегната от доста хора, само че го претърпяла. Помислила съществено какво би трябвало да промени, с цел да престане да бъде употребена и все да приема нещата с положително сърце и ека ръка, по тази причина решила да бъде по-корава в връзките си.

 

Най-разочарована останала от Мишо и Румен от Игрите, с които изкарала най-трудните и дни във формата. В тяхно лице виждала другари и мислела, че са построили същински връзки около мизерията в „ Игрите “, само че се оказало, че загрижеността била единствено от нейна страна. Разочарована е и от Мартин Елвиса, само че не толкова доста като от първите двама.

Предполага, че Мартин е имал по-различен интерес към нея – харесвал я е като жена и по тази причина й се разсърдил.

 

И до през днешния ден е запазила близостта си с Никол, Краси Дунев, Ники, Крум и Мастагарков. Категорично отхвърля слуховете, че е била интимна първо с Мастагарков, по-късно с Мартин Елвиса, а най-после и с Иван Рълев. Подчертава, че сред нея и Мастагарков не може да има нищо повече от другарство. Същото важи и за Елвиса. Не крие, че има подозрения кой пуска тези жълти „ вести “ по неин адрес, само че все пак му пожелава да е жив и здрав. Никога не е отвърнала на помията, изливаща се за нея по медиите, тъй като не желала оправдавайки се да даде мотив на съответен човек да се усеща специфичен.

 

Относно връзката й с Рълев признава, че почнала незабавно след края на „ Игрите “, само че останала доста засегната от него. Известно време пазели връзката си в загадка, до момента в който в един миг не поставила край. Освен, че непрекъснато я пренебрегвал, се натрупали и още доста аргументи, просто не се получило сред тях.

 

Твърди, че е мощно казано, че с Кристиан Кирилов (Митака от „ София денонощно “), са имали връзка, тъй като той е човек, какъвто НЕ желае да има до себе си. Не е виждала различен като него, който да лъже толкова доста. И тук признава, че има подозрения, че жълтурските вести по неин адрес идват тъкмо от него.

 

Към днешна дата няма мъж до себе си и избира да остане сама за известно време, с цел да може да си избистри главата, защото й се струпали прекалено много разочарования за къс интервал от време. Предпочита в този момент да се концентрира върху себе си и това, което прави.

 

Единствената промяна е на устата и тук бърза да подчертае, че зъбите й не са изкуствени, просто ги избелва.

След приключения курс по грууминг, натъртва на практиката и се надява да задобрее задоволително, че да си отвори личен салон за грууминг, както и да си събере екип, с който да работят дружно. Към днешна дата изкарва парите си от реклами и инфлуенсърство.

Инфо: Уикенд

Тагове: Денислава Велкова „ Игри на волята “ „ Един за различен “ Кристиан Кирилов Митака „ Ден и нощ “ Иван Рълев Мартин Елвиса Мастагарков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР