Денислава Сащова – Диона ще се изправи пред съда заради

...
Денислава Сащова – Диона ще се изправи пред съда заради
Коментари Харесай

Диона ще се изправи пред съда, кръвни проби доказват, че е шофирала надрусана

Денислава Сащова – Диона ще се изправи пред съда поради шофирането си в нетрезво положение. Тя се качи зад кормилото след приложимост на кокаин. Обвинителният акт е импортиран в съда от прокурор при Софийска районна

Диона е упрекната за това, че на 24.01.2024 година към 04,00 часа е карала лек автомобил, марка „ Порше “ по ул. „ Даскал Стоян Попандреев “ в гр. София, когато е спряна за полицейска инспекция.

Полицаите й създали Drug Test 5000. Той отчел позитивен резултат. След това Д.С. е съпроводена до болница, където дала проби за проучвания.

Резултатите от химико-токсикологичната експертиза посочили, че Д.С. е карала след приложимост на кокаин

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343б, ал.3 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци.

Предстои делото против Д.С. да продължи в Софийски областен съд.

Интересно е, че до последно Диона отхвърляше кръвните й проби да демонстрират съществуване на опиати. SafeNews напомня, че тя бе безапелационна, че в никакъв случай не би сторила такова нещо. 

Никога не съм си разрешавала да използвам опиат, алкохол или каквото и да е друго неразрешено вещество и да се кача да карам, да застана пред камера, да изляза на присъединяване или да подхваща каквато и да е било сериозна активност. Никога ”. Това каза  певицата Диона, след абсурда за използването на кокаин.

„ Аз към момента нямам информация за моите кръвни проби. Адвокатите, с които работим по случая – също. Първо доближи до медиите и не знам какъв брой е вярно и правдиво. В пробите се регистрира съществуване на, а не под влияние на. Може да си използвал обратно във времето и да стои в кръвта дни, седмици и месеци даже ”, сподели още Диона.

Източник: 24 часа 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР