Денислава от Игри на волята ще се окаже доста палава.

...
Денислава от Игри на волята ще се окаже доста палава.
Коментари Харесай

Денислава от Игри на волята ще се окаже доста палава

Денислава от " Игри на волята " ще се окаже много палава. Хора от екипа на шоуто издадоха шокираща пикантна загадка за русокоската, която я показва в нова светлина и най-много изяснява нейната злост към Благо Мастагарков.

Риалити звездата влезе в приключенското риалити като гадже на Кристиан Кирилов, по-известен като Митко от " София денонощно ". Но сега е завъртяла главата на един от участниците в риалити формата. И не който и да е, а спечелилият в " Игри на волята ", както се спряга в интернет пространството.

Денислава и Иван Рълев са новата световна двойка на България, само че преди да се гаджосат девойката се е пробвала и с други участници. Първо е точила лиги по мачото Мастагарков, който внезапно я отрязал и от този момент тя почнала да води война против него, защото наранил женското й его, написа blitz.show.

От екипа на шоуто издават, че й Мартин Елвиса е отсвирил мераците на русокоската и най-после тя блъснала кьоравото с спечелилия в шоуто Иван Рълев. Отношенията им започват малко след привършване на формата, до момента в който към момента е била гадже на Кристиан.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР