Денислава от Един за друг се превърна в доста следено

...
Денислава от Един за друг се превърна в доста следено
Коментари Харесай

Сексапилната Дени от "Един за друг" заяви: "Eто това е щастието в моя живот"

Денислава от " Един за различен " се трансформира в много следено момиче и като че ли към този момент е инфлуенсър. Някои от постовете на хубавицата промотират разнообразни марки за облекла и аксесоари, които се харесват на почитателите ѝ. 

Дени е много дейна в Инстаграм и несъмнено има какво да покаже, а напълно неотдавна тя показа фотография с едно от най-любимите си същества на този свят. Не, не става въпрос за различен човек, а за кученцето ѝ Арчи.

Виж още: Защо EVA се раздели с приятеля си? Певицата описа пред почитатели за какво му е била шута

 

" Ето това е ЩАСТИЕТО в моя живот. Защото кучето е единственото нещо на света, което ви обича повече, в сравнение с вие обичате себе си. ", показа хубавицата към нова фотография с обичаното и животниче Арчи. Дени обожава да прекарва време с Арчи, а неотдавна даже му направи рожден ден и му подари специфична торта. " Кучето ще ви научи на безусловна обич. Ако можете да имате това в живота си, нещата няма да са толкоз неприятни. Честит Първи Рожден Ден, малко богатство ", написа Дени към фото с Арчи.

Виж още: Момчето с халата и яките надписи: Защо се снима в този тип и за скандалните му фрагменти с Азис 

 

Иначе лятото завърши за Дени с странствуване до много забавна средновековна цитадела в Ловеч, както и разходка до пещерата " Проходна ", където евентуално е била с другари. Не е ясно на този стадий дали Дени се е разделила с Дани, както някои таблоиди писаха през лятото. За момента двамата не са коментирали тематиката и не са удостоверили, само че някои почитатели на Дени все я питат в мненията дали е истина, само че тя не им дава отговор.

Изображение: https://www.instagram.com/itsdenis.v/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР