Денислава Димитрова и Мартин Стоянов ще представят България на детската

...
Денислава Димитрова и Мартин Стоянов ще представят България на детската
Коментари Харесай

Денислава и Мартин заминават за "Детската Евровизия" в Париж

Денислава Димитрова и Мартин Стоянов ще показват България на детската " Евровизия " с песента " Гласът на любовта ". Те отпътуват за Париж в неделя. Финалът е на 19 декември във френската столица.

Много се радваме, че ще вървим в Париж. Много се пазим да не настинем. Емоциите са доста вълнуващи, показа Мартин Стоянов в студиото на " Денят стартира ".

Изпитваме огромно неспокойствие. Дори и да сбъркаме ние взаимно се поддържаме, което ще бъде за нас от огромна изгода, добави Денислава Димитрова.

Предстоят доста подготовки. Важно е да се усещаме оптимално спокойни. Аз съм извънредно горда с тях ", сподели Геновева Христова.

Да се опитаме да сме спокойни на сцената, тъй като имаме три минути, в които да докоснем сърцата на доста хора, които да гласоподават. Гласуването е онлайн и България може да гласоподава от България за България. Гласуването е гратис, подсети Христова.

Геновева Христова показа още, че Мартин и Денислав са отракан дует. Тя е уверена, че те ще надскочат себе си когато излязат на сцената.

Мартин Стоянов изрази признателност за поддръжката, която получават. " Нямаме способи да преодоляваме вълнението. Когато излезем на сцената пеем с цялото си сърце и душа ", разкри още той. Денислава добави, че театрална тресчица постоянно има, само че се пробват да я преодолеят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР