Денислав Братоев и Ралица Карамфилова от Лирекс с наградата IT

...
Денислав Братоев и Ралица Карамфилова от Лирекс с наградата IT
Коментари Харесай

Българските аутсорсинг награди: "Лирекс" и "Експириън България"

Денислав Братоев и Ралица Карамфилова от " Лирекс " с премията " IT план на годината "

[БАА] Още по тематиката
Българските аутсорсинг награди: " Карготек България " и " Програмиста "

Победители в категориите " Стартъп на годината ", " Иновации в технологиите " и " IT артикул на годината "
15 юни 2018
Аутсорсинг еволюция

Облачните технологии, изкуствения разсъдък, big data трансформират бранша, а България той има все по-големи шансове за напредък, споделя новият ръководител на Българската аутсорсинг асоциация Ивайло Славов пред " Капитал "
1 юни 2018 Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) раздадоха за трети път годишните си награди за триумфи в нововъведенията, високите технологии и аутсорсинга. " Капитал " показва фирмите, които получиха своите оценки на гала в Златни пясъци на 8 юни. За премиите се състезаваха над 60 български и интернационалните компании в региона на аутсорсинга, нововъведенията и осведомителните технологии.
Днес са спечелилите в категориите " IT план на годината ", " Иновации в бизнес процесите и интервенциите ", " Най-добър шеф в софтуерния бранш ".

Наградата за IT план на годината беше присъдена на " Лирекс " . На компанията е било предоставено от клиент да проектира и извърши промяна на главните услуги в региона на инфраструктурата, отговарящи на най-високите условия на авио, галактическите и военните организации, според разпоредбите на американското министерство на защитата. Проектът е претендирал обезпечаване на непрекъсваем цикъл на бизнес интервенциите и строго съблюдаване на всички политики, в това число на най-строги правила за сигурност.

Добромира Манасиева (вляво), HR на " Експириън България ", получава премията " Най-добър шеф в софтуерния бранш "

[БАА] Две награди получи " Експириън България " - " Иновации в бизнес процесите и интервенциите " и " Най-добър шеф в софтуерния бранш ". В първата компанията е впечатлила журито с Empower program. Целта й е да обезпечи даването на услуга на клиента, като се поддържат конкурентни цени в бързо изменящата се и новаторска среда. Програмата към този момент е въведена в България, Малайзия, Коста Рика, Чили, Северна Америка, EMEA, Англия и други Втората премия получи поради " извънредно ръководство на хората, най-важния актив на всяка компания ".

Утре очаквайте показване на спечелилите в категориите " Център за споделени услуги на годината " и " Доставчик на аутсорсинг услуги на 2018 година "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР